FireStund5
Hectopat
Bilgisayarın UEFI destekliyor mu?
Bilgisayarı açın. Eğer Windows kullanıyorsanız başlat menüsüne msinfo32 yazın ve çalıştırın. BIOS modu yazan kısım UEFI ise sisteminiz UEFI destekliyordur.Hiçbir fikrim yok.
Bilgisayarı açın. Eğer Windows kullanıyorsanız başlat menüsüne msinfo32 yazın ve çalıştırın. BIOS modu yazan kısım UEFI ise sisteminiz UEFI destekliyordur.
Anakartının modelini söyleyebilirmisin ? BIOS ekranına bakınca UEFI gibi durmuyor ama yinede bakmak lazım. Ayrıca UEFI olmadan format atılabiliyor ?Bilgisyar açılmıyor o yüzden format atıyorum.
biosdan anakart modelini öğrenebilirmiyimAnakartının modelini söyleyebilirmisin ?
yani rufusdan yazdırdığım usb yi uefi yazdırdım o yüzdenAnakartının modelini söyleyebilirmisin ? BIOS ekranına bakınca UEFI gibi durmuyor ama yinede bakmak lazım. Ayrıca UEFI olmadan format atılabiliyor ?
Hocam sisteminiz yüksek ihtimalle UEFI desteklemiyor. BIOS ekranı UEFI gibi durmuyor. Neden UEFI format atmak istiyorsunuz ?biosdan anakart modelini öğrenebilirmiyim
Hocam sanırım başka bir bilgisayardan yazdırdınız. ISO'yu GPT değilde, MBR olarak yazdırın.biosdan anakart modelini öğrenebilirmiyim
yani rufusdan yazdırdığım usb yi uefi yazdırdım o yüzden
Mbr seçtikten sonra hedef sistem seçeğeneiğini ne işaretliyeyimHocam sisteminiz yüksek ihtimalle UEFI desteklemiyor. BIOS ekranı UEFI gibi durmuyor. Neden UEFI format atmak istiyorsunuz ?
Hocam sanırım başka bir bilgisayardan yazdırdınız. ISO'yu GPT değilde, MBR olarak yazdırın.
eve başka bir biglisayardayımMbr seçtikten sonra hedef sistem seçeğeneiğini ne işaretliyeyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.