emin karahan Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1 31 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarım ASUS BIOS'u bilgisayar açıldıgında BIOS ekranında kalıyor. Secure Boot'a geldiğimde disabled yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021
Bilgisayarım ASUS BIOS'u bilgisayar açıldıgında BIOS ekranında kalıyor. Secure Boot'a geldiğimde disabled yapamıyorum.
K kalyon5267 Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 141 Çözümler 1 31 Temmuz 2021 #2 emin karahan dedi: Bilgisayarım ASUS BIOS'u bilgisayar açıldıgında BIOS ekranında kalıyor. Secure Boot'a geldiğimde disabled yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Harddisk'i okumuyor ya da görmüyor olabilir. BIOS ayarları ile ilgili pek fikrim yok ama harddiski'i söküp takın kablolarları vs sökün takın. Artı 0 Eksi
emin karahan dedi: Bilgisayarım ASUS BIOS'u bilgisayar açıldıgında BIOS ekranında kalıyor. Secure Boot'a geldiğimde disabled yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Harddisk'i okumuyor ya da görmüyor olabilir. BIOS ayarları ile ilgili pek fikrim yok ama harddiski'i söküp takın kablolarları vs sökün takın.