beko1030 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 RAM 16GB Ekran kartı NVIDIA GeForce GT 730 Anakart PCWINWAX H61-MLX3.0 İşlemci Intel Core i5 3570 BIOS'umu güncelleyemedim, yardım eder misiniz?
DrakeN_06 Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi 2 Eylül 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yaptım. Kendi anakartınızın sitesinden indirip aynı yolu izleyerek yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yaptım. Kendi anakartınızın sitesinden indirip aynı yolu izleyerek yapabilirsiniz.
KS KS beko1030 Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 DrakeN_06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yaptım. Kendi anakartınızın sitesinden indirip aynı yolu izleyerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yan bilgisayarım olduğu için anakarta vs. önem vermedim anakartım modelini yazdığımda herhangi bir sonuç alamıyorum. Artı 0 Eksi
DrakeN_06 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu video ile yaptım. Kendi anakartınızın sitesinden indirip aynı yolu izleyerek yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yan bilgisayarım olduğu için anakarta vs. önem vermedim anakartım modelini yazdığımda herhangi bir sonuç alamıyorum.