bu model i buldum ınternette ancak sadece ekran kartım 1060 o kadar diğer herşeyıaynı aynı modeli bulamadım internette hp omen 17 diye geçiyor ama farklı modelleri var
Bu model i buldum ınternette ancak sadece ekran kartım 1060 o kadar diğer her şeyıaynı aynı modeli bulamadım internette HP Omen 17 diye geçiyor ama farklı modelleri var
Anlamadınız galiba. İnternetten değil hocam. Laptopu ters çevireceksiniz. Altında etiketler olacak. O etiketlerin fotoğarını çekip yükler misiniz? Ya da MODEL yazar onun yanındaki veriyi yazar mısınız ?
Anlamadınız galiba. İnternetten değil hocam. Laptopu ters çevireceksiniz. Altında etiketler olacak. O etiketlerin fotoğarını çekip yükler misiniz? Ya da MODEL yazar onun yanındaki veriyi yazar mısınız ?
Download the latest drivers, software, firmware, and diagnostics for your HP laptops from the official HP Support website.
support.hp.com
Bu sayfaya baktığınız yerdeki seri numarasını ya da "Let HP detect your product" yazan yere tıklayarak cihazınıza çıkan son BIOS sürümünü bulabilirsiniz.
Download the latest drivers, software, firmware, and diagnostics for your HP laptops from the official HP Support website.
support.hp.com
Bu sayfaya baktığınız yerdeki seri numarasını ya da "Let HP detect your product" yazan yere tıklayarak cihazınıza çıkan son BIOS sürümünü bulabilirsiniz.
support.hp.com
support.hp.com
Yani güncel olanı kullanmak her zaman daha iyidir. Fakat konu hakkında bilginiz yok ise ya da zorlanacaksanız güncellemek zorunda değilsiniz bir sorun teşkil etmiyorsa