BIOS güncellemesi performansa etki eder mi?

EwNarM

Hectopat
Daha fazla  
BIOS güncellemesi performansa etki eder mi?
Yapmak istiyorum ama yaparken hata yapılırsa bilgisayar bozulabilir vb. şeyler okudum, doğru mu?

Eğer anakartınız destekliyorsa bir düğme ile BIOS güncellenebilir.

BIOS yazılım güncellemesidir ürününüzü güncel tutar. BIOS Update herhangi bir zarar vermez bilgisayarınıza. Hata derken elektriklerin kesilmesi Update'in yarım kalması durumunda bazı problemlerin yaşanacağına dair birkaç yazı okumuştum lakin böyle bir durumla karşılaşmadım. Karşılaşan varsa yazsın. BIOS Update sırasında bilgisayar birkaç kez açılır kapanır sürüm güncellenir. Ürününüzün desteklediği BIOS'u sürekli güncel tutmak gereklidir

Bilgisayar hardware kolay kolay zarar görmez yapımında teknik bir hata yoksa.

BİOS güncelleme temel amacı zaten yeni özelliklerin eklenmesi değil midir?

Özellik eklenmemişse zaten ürünün üreticisi BİOS ubdate yayınlamaz. Ürünün üreticisi BİOS uptade canı sıklıdığı için mi güncelliyor. Mutlaka bir gereklilik olduğu için değil midir. Sürekli güncellenen hardware uyumlu çalışması için değil midir?.

Performans derken BİOS'un temel amacı performans arttırmak değil ki. Amaç anakarta bağlı hardware arası uyum değil midir?.

BİOS update gereklidir. Nokta.

BİOS güncelleme temel amacı zaten yeni özelliklerin eklenmesi değil midir?

Özellik eklenmemişse zaten ürünün üreticisi BİOS ubdate yayınlamaz. Ürünün üreticisi BİOS uptade canı sıklıdığı için mi güncelliyor. Mutlaka bir gereklilik olduğu için değil midir. Sürekli güncellenen hardware uyumlu çalışması için değil midir?.

Performans derken BİOS'un temel amacı performans arttırmak değil ki. Amaç anakarta bağlı hardware arası uyum değil midir?.

BİOS update gereklidir. Nokta.
Bilmediginiz konularda fikir söylemeyin.Önce biraz araştırıp bilginiz olsun sonra ...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı