BIOS güncellemesi sonra mavi ekran

ErenBzkrt53

Femtopat
Daha fazla  
F6'dan F9 BIOS'unu güncelledim tehcnolay ın videosunda 15 saniye siyah ekran durabilir ellemeyin dedi ama bir süre hiçbir şey olmadı ben de kapama tuşuna bastım yeniden başladı yeniden başlayınca eklediğim fotoğraftaki uyarıyı veriyor.

F6'dan F9 BIOS'unu güncelledim tehcnolay ın videosunda 15 saniye siyah ekran durabilir ellemeyin dedi ama bir süre hiçbir şey olmadı ben de kapama tuşuna bastım yeniden başladı yeniden başlayınca eklediğim fotoğraftaki uyarıyı veriyor.

Aorus 16X 9kg bilgisayarım 2 hafta oldu alalı

Dosya Ekleri

• IMG_2312.jpeg
    IMG_2312.jpeg
    89,5 KB · Görüntüleme: 29

Aorus 16X 9kg bilgisayarım 2 hafta oldu alalı
Merhaba. Sistemin kurulu olduğu diske erişilememiş.

BIOS menüsünden Windows Boot Manager'ı en üst sıraya alın.

O zaman iki ihtimal var. Ya disk arızalı ya da sistem dosyaları bozulduğu için sistem diske erişemiyor.

En olası ihtimal bozuk sistem dosyaları. Otomatik Onarım deneyin eğer işe yaramazsa format atılması gerekebilir.

Bilgisayar onarılamadı diyor öyle yapınca.
Öyleyse format atılması gerekecek sisteme. Elinizde başka bir bilgisayar var ise bir format flaşı yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Tamamdır. Başka bir sorun yoktur değil mi ciddi şekilde?
Yoktur. Bu hatada en en fazla bozuk bir disk var mı yok mu onu görmüş oluruz.
Genelde sıfırdan kurulumla sorunu çözebiliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı