Muroo_48 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben BIOS'u güncelledim ve başarıyla güncellendi ekranı geldikten sonra enter tuşuna bastım. Sistem yeniden başlayınca monitör sinyal vermedi, PC'yi kapatıp tekrar açarsam bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar, ben BIOS'u güncelledim ve başarıyla güncellendi ekranı geldikten sonra enter tuşuna bastım. Sistem yeniden başlayınca monitör sinyal vermedi, PC'yi kapatıp tekrar açarsam bir şey olur mu?
Cango34 Megapat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer İstanbul 25 Haziran 2023 #2 Bios güncellemesinden sonra sistemi kapatması lazım. Yeniden başlatın bir şey olmaz.
Muroo_48 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Cango34 dedi: Bios güncellemesinden sonra sistemi kapatması lazım. Yeniden başlatın bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açtım birşey olmadı.
Cango34 dedi: Bios güncellemesinden sonra sistemi kapatması lazım. Yeniden başlatın bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açtım birşey olmadı.