MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 BIOS güncellemesi yaptım, RAM'leri yükselttim. Başka yapmam gereken bir şey var mı?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 3 Ocak 2021 #2 Üst üste 3. yazışım olacak ama yine yazayım. Windows "sorunları düzelt" seçeneklerini tek tek deneyin. Ben de BIOS güncellemesi sonrası takılmalar oluyordu bu şekilde hallettim. Artı 0 Eksi
Üst üste 3. yazışım olacak ama yine yazayım. Windows "sorunları düzelt" seçeneklerini tek tek deneyin. Ben de BIOS güncellemesi sonrası takılmalar oluyordu bu şekilde hallettim.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.320 Makaleler 5 Çözümler 45 3 Ocak 2021 #3 XMP acin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #4 300434 dedi: XMP acin. Genişletmek için tıkla... Aşmış zaten. Bence başka pek bir ayara gerek yok. Ekran kartın UEFI destekliyse CSM kapatabilirsin... Artı 0 Eksi
300434 dedi: XMP acin. Genişletmek için tıkla... Aşmış zaten. Bence başka pek bir ayara gerek yok. Ekran kartın UEFI destekliyse CSM kapatabilirsin...
KS KS MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #5 Recep Baltaş dedi: Aşmış zaten. Bence başka pek bir ayara gerek yok. Ekran kartın UEFI destekliyse CSM kapatabilirsin... Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş abi bunu zaten FPS düşmesi sorunu için yapmıştım ama pek düzeldiğini sanmıyorum. Recep Baltaş dedi: Aşmış zaten. Bence başka pek bir ayara gerek yok. Ekran kartın UEFI destekliyse CSM kapatabilirsin... Genişletmek için tıkla... Abi az önce sistemim çöktü bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleme: 3 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Aşmış zaten. Bence başka pek bir ayara gerek yok. Ekran kartın UEFI destekliyse CSM kapatabilirsin... Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş abi bunu zaten FPS düşmesi sorunu için yapmıştım ama pek düzeldiğini sanmıyorum. Recep Baltaş dedi: Aşmış zaten. Bence başka pek bir ayara gerek yok. Ekran kartın UEFI destekliyse CSM kapatabilirsin... Genişletmek için tıkla... Abi az önce sistemim çöktü bunu nasıl düzeltebilirim?