BIOS güncellemesi sonrası Windows etkinleştirmesi kayboldu

Orkun99

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde BIOS'umu güncelledim ve girdiğimde Microsoft hesabı istedi girdim. Ama etkin değildi ve aynı kodu tekrar deniyorum olmuyor. Sorun gider cihaz değişti diyorum yine olmuyor. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde BIOS'umu güncelledim ve girdiğimde Microsoft hesabı istedi girdim. Ama etkin değildi ve aynı kodu tekrar deniyorum olmuyor. Sorun gider cihaz değişti diyorum yine olmuyor. Çözümü var mıdır?

Microsoft hesabına tanimli miydi lisans? Parça değişikliği yaptınız mı? Anakart gbi.

Microsoft hesabına tanimli miydi lisans? Parça değişikliği yaptınız mı? Anakart gbi.

Sadece BIOS güncelledim.
Microsoft hesabına tanımlı değil mi bilmiyorum vallahi ama her yolu denedim bir türlü olmuyor.
Hatta eski BIOS sürüme geçip bir daha girdim yine olmadı.

Sadece BIOS güncelledim.
Microsoft hesabına tanımlı değil mi bilmiyorum vallahi ama her yolu denedim bir türlü olmuyor.
Hatta eski BIOS sürüme geçip bir daha girdim yine olmadı.

Microsoft hesabına tanımlı olsaydi lisanslanırdı hesabın yerel değilse taniması lazım.

Retail key almıştım ya nasıl tanımlıyordukki.

Retail keyler BIOS'a işlemez Microsoft hesabına bağlanır.

Ben Sanal makinede kurulumda hesabımı + Retail keyi girmiştim olmuştu ama ondan sonra ki Sanal makine kurulumlarımda key çalışmadı zaten hesabıma bağlıydı format attığımda hesabımı girdiğimde otomatik olarak etkinleştiririliyor lisansım.

Microsoft ürün etkinleştirme ara manuel etkinleştir.
Daha sonra formatta zaten oto etkinleştirecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı