Güncelleme notlarına bakın sizin için önemli bir şey yoksa gerekli değil muhtemelen mininal Update'ler vardır.
Gerekli olduğunu düşünmüyorum ama not olmadığı için yorum yapamam hocam belki önemli bir hata varmıştır ve çözülmüştür sitesinden kontrol edin.Güncelleme notları yazmıyor hocamç Lenovo'nun kendi programından geliyor güncellemeler.
Güncelleme notları yazmıyor hocam Lenovo'nun kendi programından geliyor güncellemeler.
Model bilgisini verin bakarız sitelerine illa yazıyorlar.
Gerekli olduğunu düşünmüyorum ama not olmadığı için yorum yapamam hocam belki önemli bir hata varmıştır ve çözülmüştür sitesinden kontrol edin.
IdeaPad Gaming 3 15IHU6.
Hocam hiç yapmak istemiyorum vallahi. Önemli mi diye sormam gerekti.
Çok önemli bir şey görmedim ben.
Üretici Sitesi.
Bu sitesi üretici sitesi olup bilgileri okuyabilirsin ayrıca indirdikten sonra yeni yapılan yamaları yazan not dosyası var ona bakarak karar verebilirsin.
Çok önemli bir şey görmedim ben.
Üretici Sitesi.
Bu sitesi üretici sitesi olup bilgileri okuyabilirsin ayrıca indirdikten sonra yeni yapılan yamaları yazan not dosyası var ona bakarak karar verebilirsin.
Summary of changes
==================
General Information:
H4CN36WW(V2.05)
[Added]
[Modified]
1. Do not load default after Flash BIOS.
[Fixed]
[Embedded Controller]
Fixed :
N/A
Workaround :
N/A
Function :
N/A
Teşekkürler hocam. Yapmama gerek yok değil mi bu güncellemeyi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.