marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 8 Mart 2023 #1 Hocalarım merhaba, BIOS güncellemek istiyorum fakat: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ne anlatıldıysa yapmama rağmen olmuyor. USB'yi FAT32 olarak da kaç kez biçimlendirdim ama görmüyor M-Flash ekranında. Anakartım B450 Pro- M.2 Max. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
Hocalarım merhaba, BIOS güncellemek istiyorum fakat: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda ne anlatıldıysa yapmama rağmen olmuyor. USB'yi FAT32 olarak da kaç kez biçimlendirdim ama görmüyor M-Flash ekranında. Anakartım B450 Pro- M.2 Max.
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #2 marcee dedi: Bu videoda ne anlatıldıysa yapmama rağmen olmuyor. Genişletmek için tıkla... Rardan çıkarıp attın dosyayı değil mi? Artı 0 Eksi
marcee dedi: Bu videoda ne anlatıldıysa yapmama rağmen olmuyor. Genişletmek için tıkla... Rardan çıkarıp attın dosyayı değil mi?
KS KS marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 8 Mart 2023 #3 BigDaddy74 dedi: Rardan çıkarıp attın dosyayı değil mi? Genişletmek için tıkla... evet. Artı 0 Eksi
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #4 marcee dedi: evet. Eki Görüntüle 1694747 Genişletmek için tıkla... Peki USB'yi kasaya değil anakartın arkasında takman gerektiğini biliyor musun? Artı 0 Eksi
marcee dedi: evet. Eki Görüntüle 1694747 Genişletmek için tıkla... Peki USB'yi kasaya değil anakartın arkasında takman gerektiğini biliyor musun?
E erdemigi Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 8 Mart 2023 #5 Bende arkadaşın yazdığını yazacaktım. Doğrudan anakart soketlerinden birisine takıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 8 Mart 2023 #6 BigDaddy74 dedi: Peki USB'yi kasaya değil anakartın arkasında takman gerektiğini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... erdemigi dedi: Bende arkadaşın yazdığını yazacaktım. Doğrudan anakart soketlerinden birisine takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim hocam. Artı 0 Eksi
BigDaddy74 dedi: Peki USB'yi kasaya değil anakartın arkasında takman gerektiğini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... erdemigi dedi: Bende arkadaşın yazdığını yazacaktım. Doğrudan anakart soketlerinden birisine takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim hocam.
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #7 marcee dedi: denedim hocam. Genişletmek için tıkla... Hala görünmüyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 8 Mart 2023 #8 usbyi görse de içinde attığım şey gözükmüyor Artı 0 Eksi
BigDaddy74 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 528 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #9 marcee dedi: usbyi görse de içinde attığım şey gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Eskiden hiç görmüyordu ama değil mi? Kaç GB bu USB? Artı 0 Eksi
marcee dedi: usbyi görse de içinde attığım şey gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Eskiden hiç görmüyordu ama değil mi? Kaç GB bu USB?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.077 Makaleler 26 Çözümler 519 8 Mart 2023 #10 Kullandığınız USB belleğin markası nedir? Her USB bellek M-Flash tarafından görülemeyebiliyor. Artı 0 Eksi