rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 702 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 ASUS marka laptop da BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim? Bu konuyla ilgili rehber bulamadım. En sağlıklı şekilde güncellemeyi nasıl yapabilirim?
ASUS marka laptop da BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim? Bu konuyla ilgili rehber bulamadım. En sağlıklı şekilde güncellemeyi nasıl yapabilirim?
gObelistan kralı Picopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 124 15 Ağustos 2023 #11 rr1907 dedi: ASUS marka laptop da BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim? Bu konuyla ilgili rehber bulamadım. En sağlıklı şekilde güncellemeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer daha önce hiç yapmadıysan rehberlik iş değil bu. Bir bozulmaya ve rehberden farklı bir yere ayrılsa konu direkt başın ağrır. Artı 0 Eksi
rr1907 dedi: ASUS marka laptop da BIOS güncellemesini nasıl yapabilirim? Bu konuyla ilgili rehber bulamadım. En sağlıklı şekilde güncellemeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer daha önce hiç yapmadıysan rehberlik iş değil bu. Bir bozulmaya ve rehberden farklı bir yere ayrılsa konu direkt başın ağrır.
ketcupinyo Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #12 Sir Benjamin dedi: BIOS'u bir flash belleğe indir, o bellek takılı iken BIOS'a gir ve Advanced Mode'dan tool sekmesine girip flash belleği seç. Seçtikten sonra zaten sana BIOS güncellemesini sormalı, ona onay verince başlar güncelleme. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba flash belleğin boş mu olması gerekiyor? Bendeki flash format flaşı içinde Windows 10 yüklü. Bir sorun yaratır mı? Artı 0 Eksi
Sir Benjamin dedi: BIOS'u bir flash belleğe indir, o bellek takılı iken BIOS'a gir ve Advanced Mode'dan tool sekmesine girip flash belleği seç. Seçtikten sonra zaten sana BIOS güncellemesini sormalı, ona onay verince başlar güncelleme. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba flash belleğin boş mu olması gerekiyor? Bendeki flash format flaşı içinde Windows 10 yüklü. Bir sorun yaratır mı?