BIOS pili neye bakılarak alınır?

Can555

Centipat
Selamın aleyküm öncelikle ben BIOS pilimi değiştireceğim uzun zamandır aynı BIOS pilini kullanıyorum ve bittiğini düşünüyorum. Örnek olarak "PC'yi fişten çektiğimde tekrar açarken saat ayarlarım değişiyor ve BIOS menusuna girmek zorunda kalıyorum her zaman ." BIOS pili numaram R2032 herhangi bir markanın bu numarasını alsam sıkıntı yaşar mıyım?

R2032 olduğuna emin misiniz? C harfi silinmiştir bence. CR2032 olması lazım diye biliyorum. Marka önemli değil. Kod doğru olsun yeter. @Zcherby arkadaşın dediği gibi evde kullanılmayan tartı varsa aynı pili kullanıyorlar. Boşuna kargo beklememiş olursunuz.

Evet pardon benim yazım yanlışım.
R2032 olduğuna emin misiniz? C harfi silinmiştir bence. CR2032 olması lazım diye biliyorum. Marka önemli değil. Kod doğru olsun yeter. @Zcherby arkadaşın dediği gibi evde kullanılmayan tartı varsa aynı pili kullanıyorlar. Boşuna kargo beklememiş olursunuz.
Anladım Teşşekürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı