BIOS Samsung 860 M.2 SSD'yi görmüyor

faik mermer

Megapat
Merhabalar arkadaşlar. Samsung 860 EVO M.2 500GB SSD aldım. Ama BIOS bir türlü görmüyor. BIOS güncel her şey güncel ne olduğunu anlamadım. Eski SSD Windows 10 kurulu onu çıkartıp USB ile Windows 10'u yeni SSD'ye yükleyeceğim ama bir türlü BIOS ve kurulum aşamasında yeni SSD'yi görmüyor.

Not: Öncesinde de aynı SSD'yi başka yerden alıp denedim teknik servise gönderilip iade alındı. Şimdi tekrar aynı duruma düştüm.
PC: ASUS N580VD.

Yuvaya iyice oturuyor mu? SSD bozuk değil dimi?
İyice montajladım. 2.defa bozuk olamaz yani bilemiyorum. İki gün önce başka yerden aynı ssd'yi iade ettim ama bir daha bozuk denk gelmezdir.
Yuvaya iyice oturuyor mu? SSD bozuk değil dimi? Bir de taktığın port M.2 SATA destekliyor mu? Çift port varsa hepsi desteklemeyebilir.
Evet m.2 sata destekliyor. Asus teknik servisten bizzat bilgi
Win10'u diğer diske kurup windows 10 ile ayarlayabilir miyim peki? İşe yarar mı?
SSD hariç bütün disklerin bağlantısını kesin. Görecektir.

HDD çıkardım sorun çözülmüştür. Çok teşekkürler. Denemediğım yöntem kalmadı. Bu oldu.
Tekrar gitti. Yine gözükmüyor. Win 10 yüklerken gitti.

Dosya Ekleri

• 16276534396355731613088406446700.jpg
    16276534396355731613088406446700.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Şu videonun 7:40 saniyesindeeki şekilde BIOS ayarlarını düzenleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı