xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 2 gün önce sıvı soğutmaya geçtim ve anakartımda SysFan slotu 1 adet olduğu için fan slot çoğaltma kablosu aldım. Şu anda fan hızı ayarları kontrolü bende ama bu ayarlar nedir, ne işe yarar bilen var mı? Sürprizbozan: Fotoğraflar Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2021
2 gün önce sıvı soğutmaya geçtim ve anakartımda SysFan slotu 1 adet olduğu için fan slot çoğaltma kablosu aldım. Şu anda fan hızı ayarları kontrolü bende ama bu ayarlar nedir, ne işe yarar bilen var mı? Sürprizbozan: Fotoğraflar
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #2 Bence oynamayın.
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #3 BenimadımYusuf dedi: Bence oynamayın. Genişletmek için tıkla... Sadece ne olduğunu öğrenmek istiyorum bu ayarların.
BenimadımYusuf dedi: Bence oynamayın. Genişletmek için tıkla... Sadece ne olduğunu öğrenmek istiyorum bu ayarların.