BIOS Update sırasında Q Flash'te SanDisk USB görünmüyor

kralika69

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sitede yeniyim. Yanlış yere yazıyorsam özür dilerim. Eski kasama anakart aldım: Gigabyte P31 S3L rev 1.1. İşlemcim Q9550. SanDisk 2 tane USB var. İnternet kafeye gidip FAT32 biçimlendirip, BIOS güncellemesinin içindeki F10A dosyasını attım. Fakat Q Flash girdiğimde Floppy A yazıyor, tıkladığımda ise donuyor. Diğer USB ise boş gözüküyor, aynı yere geliyor. Ne yapmam lazım? Akşam, arkadaşım laptopu ile gelecek. NTFS olarak mı deneyeyim?

İşlemi tekrar yapman gerek. Video attım nasıl yapman gerektiğini anlatıyor ve BIOS sürümü indirmen için kendi sitesini bıraktım kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemi tekrar yapman gerek. Video attım nasıl yapman gerektiğini anlatıyor ve BIOS sürümü indirmen için kendi sitesini bıraktım kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada olanların aynısını yaptım ama olmadı. Tekrar deneyeceğim ama sanmıyorum :(

Bilgisayar Windows simgesi geldikten sonra Windows otomatik onarılıyor yazıyor ve yeniden başlıyor. Bu böyle devam ediyor.

Sistem başlarken güvenli moda geçin öyle sistem açılacak mı bir deneyin.

Sistem başlarken güvenli moda geçin öyle sistem açılacak mı bir deneyin.

2 sinide denedim ama güvenli olarak oturum açamadım. Ramlerle alakali bir durum var mıdır sizce? Bu olay tamamen bios kaynaklı mı? Ve ssd ile başlatmak için harddisk 1.sıraya getiriyorum doğru mudur?

2'Sini de denedim ama güvenli olarak oturum açamadım. RAM'lerle alakali bir durum var mıdır sizce? Bu olay tamamen BIOS kaynaklı mı? Ve SSD ile başlatmak için harddisk 1.sıraya getiriyorum doğru mudur?

Bir ricam olacak sizden. BIOS ayarlarına girip Boot sekmesinin resmini atar mısınız?

Telefondan resim gönderince gelmiyor yazıyorum.
Hard disk boot priority: 1.de ssd im yazıyor.
Boot menüde First boot device: Hard disk
Second: usb-hdd

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı