A 620M anakarta güncel BIOS geldiğini gördüm yükleyeyim dedim Update bittikten sonra Windows'a ulaşamıyorum ve 10 saniyede bir restart atıyor. BIOS'ta bile kalamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Biostada res yiyorum malesefBir önceki sürüm ile tekrar flash'layın isterseniz.
Dediğinizi yaptım ama malesef degisen bir şey olmadı. Sadece bios update'lemek istemiştim karşılaştığım şey gerçekten trajikomik. Biosta bile restart yiyor. Pili çıkarıp takmayımı denesem?Hocam CMOS reset yapin. Anakartinizin BIOS pilinin yakinlarinda JBAT1 yazan 2'li pin olmasi lazim, bilgisayarinizin fisini cekin ve o 2'li pine iletken bir şey degdirin. Tornavida veya anahtar uygundur, yaklasik 10-15 saniye boyunca degdirin. Sonrasinda fisi takip bilgisayari baslatin yuksek ihtimal sorununuzu cozecektir
Bu islemin ardindan acilmasi biraz uzun surebilir korkmayin!
BIOS'ta da res yiyorum maalesef
Dediğinizi yaptım ama maalesef degisen bir şey olmadı. Sadece BIOS Update'lemek istemiştim karşılaştığım şey gerçekten trajikomik. BIOS'ta bile restart yiyor. Pili çıkarıp takmayımı denesem?
Evet bende malesef H01 sürümünü yüklemiştim. Gerçekten çok rezil bir şey. Yapıcağım şey anakartı garantiye yollayıp geri geldiğinde satacağım. msi harici başka anakart tercih edeceğim ve yüzüne bakmayacağım.Merhaba aynı sorundan muzdaribim. Son çıkan H01 sürümü yükledim yüklemez olaydım, bir çözümü yok Reddit MSI forumunda bir mesaj yok. Değişime yollayacağım ve bir daha MSI tercih etmeyeceğim.
CMOS reset sonrası devam mı oluyor? BIOS'a girince kendisi reset atmaması gerek. Bir video olarak gönderir misin? Bir de BIOS'u ne şekilde Update ettin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.