BIOS Update sonrası PC sürekli restart atıyor

• Konuyu başlatan henz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 769

henz

Decapat
A 620M anakarta güncel BIOS geldiğini gördüm yükleyeyim dedim Update bittikten sonra Windows'a ulaşamıyorum ve 10 saniyede bir restart atıyor. BIOS'ta bile kalamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

A 620M anakarta güncel BIOS geldiğini gördüm yükleyeyim dedim Update bittikten sonra Windows'a ulaşamıyorum ve 10 saniyede bir restart atıyor. BIOS'ta bile kalamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam CMOS reset yapin. Anakartinizin BIOS pilinin yakinlarinda JBAT1 yazan 2'li pin olmasi lazim, bilgisayarinizin fisini cekin ve o 2'li pine iletken bir şey degdirin. Tornavida veya anahtar uygundur, yaklasik 10-15 saniye boyunca degdirin. Sonrasinda fisi takip bilgisayari baslatin yuksek ihtimal sorununuzu cozecektir

Bu islemin ardindan acilmasi biraz uzun surebilir korkmayin!

Bir önceki sürüm ile tekrar flash'layın isterseniz.
Biostada res yiyorum malesef

Hocam CMOS reset yapin. Anakartinizin BIOS pilinin yakinlarinda JBAT1 yazan 2'li pin olmasi lazim, bilgisayarinizin fisini cekin ve o 2'li pine iletken bir şey degdirin. Tornavida veya anahtar uygundur, yaklasik 10-15 saniye boyunca degdirin. Sonrasinda fisi takip bilgisayari baslatin yuksek ihtimal sorununuzu cozecektir

Bu islemin ardindan acilmasi biraz uzun surebilir korkmayin!
Dediğinizi yaptım ama malesef degisen bir şey olmadı. Sadece bios update'lemek istemiştim karşılaştığım şey gerçekten trajikomik. Biosta bile restart yiyor. Pili çıkarıp takmayımı denesem?

BIOS'ta da res yiyorum maalesef

Dediğinizi yaptım ama maalesef degisen bir şey olmadı. Sadece BIOS Update'lemek istemiştim karşılaştığım şey gerçekten trajikomik. BIOS'ta bile restart yiyor. Pili çıkarıp takmayımı denesem?

Tabii hocam pili de deneyebilirsiniz, ben pil cikartmadan yapilan kolay yontemini soylemistim. BIOS flash ozelliginiz varsa islemci dahil butun her şeyi anakarttan sokun, sadece anakart guc baglantisi olsun. Sonrasinda BIOS flash ile BIOS'u guncelleyin belki duzelir

Merhaba aynı sorundan muzdaribim. Son çıkan H01 sürümü yükledim yüklemez olaydım, bir çözümü yok Reddit MSI forumunda bir mesaj yok. Değişime yollayacağım ve bir daha MSI tercih etmeyeceğim.

Merhaba aynı sorundan muzdaribim. Son çıkan H01 sürümü yükledim yüklemez olaydım, bir çözümü yok Reddit MSI forumunda bir mesaj yok. Değişime yollayacağım ve bir daha MSI tercih etmeyeceğim.
Evet bende malesef H01 sürümünü yüklemiştim. Gerçekten çok rezil bir şey. Yapıcağım şey anakartı garantiye yollayıp geri geldiğinde satacağım. msi harici başka anakart tercih edeceğim ve yüzüne bakmayacağım.

CMOS reset sonrası devam mı oluyor? BIOS'a girince kendisi reset atmaması gerek. Bir video olarak gönderir misin? Bir de BIOS'u ne şekilde Update ettin?

Evet BIOS'u sıfırladım gene aynı devam ediyor. M-Flash ile Update ettim. Söyle bir video çektim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı