BIOS Update sonrası siyah ekran

davut46464

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Vestel A15he kasalı laptoumda BIOS Update güncellemesi yaptım. İşlemler bitti CTRL+alt+del yaptım bilgisayar yeniden başlamadı. Ben de güç tuşu ile kapatıp açtım ve sonuç siyah ekran fanlar çalışıyor ama ekranda yanıt yok. CMOS sıfırlamayı denedim aynı sorun siyah ekran. Bunun çözümü var mıdır?

Merhaba;
Sırasıyla hangi BIOS dosyasını kullandığınızı ve yükleme yöntemini yazabilir misiniz?
İlk önce rufus ile flash belleği MS-DOS olarak biçimlendirdim sonrasında fotoğrafta gördüğünüz dosyaları flash belleğe aktardım bilgisayarı yeniden başlattım ve flash bellek ile boot ettim TP.bat dosyasını çalıştırdım işlem tamamlandı yeniden başlatın yazısı çıktı Ctrl alt del tuşlarını denedim olmadı bende güç tuşu ile kapatıp açtım ve sonuç siyah ekran

Merhaba;
Sırasıyla hangi BIOS dosyasını kullandığınızı ve yükleme yöntemini yazabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek yaptım

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-09-13-18-39-644_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    Screenshot_2025-12-09-13-18-39-644_ru.zdevs.zarchiver.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 9
Sırasıyla;

1. bilgisayarın alt kısmında yer alan bataryayı sökün.
2. şarj adaptörünü takmadan güç tuşuna 20 saniye kadar basın.
3. şarj adaptörünü takın ve bilgisayarı başlatın.
4. USB belleği takarak yüklemeyi tekrarlayın(BIOS yüklemesi sırasında güç kesintisi yaşamamak adına prizde yükleme yapın).
5. yükleme bittiğinde bilgisayarı kesinlikle güç tuşundan kapatmayın.

Sırasıyla;

4. USB belleği takarak yüklemeyi tekrarlayın(BIOS yüklemesi sırasında güç kesintisi yaşamamak adına prizde yükleme yapın).
Ekranda tepki yok görüntü falan yok USB ile nasıl başlatacağım

Sırasıyla;

Tepki yok aynı sorun devam ediyor

Merhaba, Vestel A15he kasalı laptoumda BIOS Update güncellemesi yaptım. İşlemler bitti CTRL+alt+del yaptım bilgisayar yeniden başlamadı. Ben de güç tuşu ile kapatıp açtım ve sonuç siyah ekran fanlar çalışıyor ama ekranda yanıt yok. CMOS sıfırlamayı denedim aynı sorun siyah ekran. Bunun çözümü var mıdır?

Mecburen cihazı servise göndereceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı