quanti Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 199 5 Eylül 2023 #11 bad life dedi: Yok direk şifre istiyor. Direk şifre istiyor hocam önceden şifre koyulmuş kırması çok zor her şeyi denediysem bir yol kaldı onu yarın deneyeceğim olmazsa artık hiçbir şekilde BIOS'a girmez. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde bulunan pili çıkarıp takman lazım.
bad life dedi: Yok direk şifre istiyor. Direk şifre istiyor hocam önceden şifre koyulmuş kırması çok zor her şeyi denediysem bir yol kaldı onu yarın deneyeceğim olmazsa artık hiçbir şekilde BIOS'a girmez. Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde bulunan pili çıkarıp takman lazım.
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #12 EmirKadirO dedi: BIOS pilini bilgisayar kapalıyken çıkarıp açtığınızdadamı sıfırlanmıyor? Genişletmek için tıkla... Yok bios pilini çıkardım taktı herşey yine aynı 30 dk çıkardım hatta quanti dedi: Anakartın üzerinde bulunan pili çıkarıp takman lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten
EmirKadirO dedi: BIOS pilini bilgisayar kapalıyken çıkarıp açtığınızdadamı sıfırlanmıyor? Genişletmek için tıkla... Yok bios pilini çıkardım taktı herşey yine aynı 30 dk çıkardım hatta quanti dedi: Anakartın üzerinde bulunan pili çıkarıp takman lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten
EmirKadirO Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 984 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #13 bad life dedi: Yok BIOS pilini çıkardım taktı her şey yine aynı 30 dk çıkardım hatta. Öyle yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... BIOS pili takılmamışken nasıl oluyor?
bad life dedi: Yok BIOS pilini çıkardım taktı her şey yine aynı 30 dk çıkardım hatta. Öyle yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... BIOS pili takılmamışken nasıl oluyor?
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #14 EmirKadirO dedi: BIOS pili takılmamışken nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Bios pili çıkardım beklesim 30 dk tekrar taktım açtım bilgisayarı olmadı şifre sıfırlanmadı Dostlar böyle di yor 3 kere yanlış bios şifre girince Dosya Ekleri 16939090580224348525484927519801.jpg 230,4 KB · Görüntüleme: 46
EmirKadirO dedi: BIOS pili takılmamışken nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Bios pili çıkardım beklesim 30 dk tekrar taktım açtım bilgisayarı olmadı şifre sıfırlanmadı Dostlar böyle di yor 3 kere yanlış bios şifre girince