A ardaarmis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 09:04 #11 alpermen dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve manage-bde -status yaz bak BitLocker var mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir ekran geldi var mı yok mu demek. Dosya Ekleri image.jpg 241,4 KB · Görüntüleme: 12
alpermen dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve manage-bde -status yaz bak BitLocker var mı? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir ekran geldi var mı yok mu demek.
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 10:21 #12 Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm.
Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm.
A ardaarmis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:07 #13 istiridye dedi: Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. Arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... O zaman y tuşuna basıyorum. En yeni BIOS'u video izleyerek en doğru şekilde yaptım ama menü hala daha eski ne yapacağım. istiridye dedi: Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... alpermen dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve manage-bde -status yaz bak BitLocker var mı? Genişletmek için tıkla... Bakar mısın bir. Görüntüde bıraktım bu eski menü yeniyi yüklememe rağmen. @alpermen bakarmısın. Yardımcı olurmusunuz Dosya Ekleri image.jpg 223,2 KB · Görüntüleme: 12 Son düzenleme: Çarşamba 16:54
istiridye dedi: Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. Arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... O zaman y tuşuna basıyorum. En yeni BIOS'u video izleyerek en doğru şekilde yaptım ama menü hala daha eski ne yapacağım. istiridye dedi: Anakart Gigabyte ise TPM güncellemesi geldiği icin o ekran geliyor. arkadaşın dediği gibi y tusuna basarak bende sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... alpermen dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve manage-bde -status yaz bak BitLocker var mı? Genişletmek için tıkla... Bakar mısın bir. Görüntüde bıraktım bu eski menü yeniyi yüklememe rağmen. @alpermen bakarmısın. Yardımcı olurmusunuz
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:30 #14 ardaarmis dedi: O zaman y tuşuna basıyorum. En yeni BIOS'u video izleyerek en doğru şekilde yaptım ama menü hala daha eski ne yapacağım. Bakar mısın bir. Görüntüde bıraktım bu eski menü yeniyi yüklememe rağmen. @alpermen bakar mısın? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Olayı anlamadım ki Windows mu gelmiyor yoksa BIOS ekranını mi soruyorsun Win gelmiyorsa boot seçeneklerine bak. BIOS ekranı değişmez zaten.
ardaarmis dedi: O zaman y tuşuna basıyorum. En yeni BIOS'u video izleyerek en doğru şekilde yaptım ama menü hala daha eski ne yapacağım. Bakar mısın bir. Görüntüde bıraktım bu eski menü yeniyi yüklememe rağmen. @alpermen bakar mısın? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Olayı anlamadım ki Windows mu gelmiyor yoksa BIOS ekranını mi soruyorsun Win gelmiyorsa boot seçeneklerine bak. BIOS ekranı değişmez zaten.
A ardaarmis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:57 #15 Olayı hallettim tek sorum menu değişmemiş sizce güncellenmişmdiir. istiridye dedi: Olayı anlamadım ki Windows mu gelmiyor yoksa BIOS ekranını mi soruyorsun Win gelmiyorsa boot seçeneklerine bak. BIOS ekranı değişmez zaten. Genişletmek için tıkla...
Olayı hallettim tek sorum menu değişmemiş sizce güncellenmişmdiir. istiridye dedi: Olayı anlamadım ki Windows mu gelmiyor yoksa BIOS ekranını mi soruyorsun Win gelmiyorsa boot seçeneklerine bak. BIOS ekranı değişmez zaten. Genişletmek için tıkla...
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 22:40 #16 Windows'ta CPU Z indir orada mainboard kısmı var. Orada BIOS sürümünü kontrol edebilirsin.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.048 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 12:47 #17 ardaarmis dedi: Olayı hallettim tek sorum menu değişmemiş sizce güncellenmişmdiir. Genişletmek için tıkla... Menü genelde değişmez bende ASUS anakartımı güncellediğimde sadece PC'yi acarkenki ekranda cıkan ASUS yazısı kaliteli olmuştu bu kadar.
ardaarmis dedi: Olayı hallettim tek sorum menu değişmemiş sizce güncellenmişmdiir. Genişletmek için tıkla... Menü genelde değişmez bende ASUS anakartımı güncellediğimde sadece PC'yi acarkenki ekranda cıkan ASUS yazısı kaliteli olmuştu bu kadar.
A ardaarmis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:28 #18 alpermen dedi: Menü genelde değişmez bende ASUS anakartımı güncellediğimde sadece PC'yi acarkenki ekranda cıkan ASUS yazısı kaliteli olmuştu bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bende direkt hiç bir şey değişmedi
alpermen dedi: Menü genelde değişmez bende ASUS anakartımı güncellediğimde sadece PC'yi acarkenki ekranda cıkan ASUS yazısı kaliteli olmuştu bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bende direkt hiç bir şey değişmedi
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.048 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 13:38 #19 istiridye dedi: Windows'ta CPU Z indir orada mainboard kısmı var. Orada BIOS sürümünü kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediğini yapın sürüm sizin indirdiğiniz sürüm ile aynı ise sıkıntı yok.
istiridye dedi: Windows'ta CPU Z indir orada mainboard kısmı var. Orada BIOS sürümünü kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın dediğini yapın sürüm sizin indirdiğiniz sürüm ile aynı ise sıkıntı yok.
A ardaarmis Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:23 #20 alpermen dedi: Bu arkadaşın dediğini yapın sürüm sizin indirdiğiniz sürüm ile aynı ise sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım bende AMD 5 5500 var chipseti kurulumu güncel mi bilmiyorum en yeni chipset nedir nasıl kurarım yardımcı olur musunuz acaba FPS artışı sağlayabiliyormuş çünkü de.
alpermen dedi: Bu arkadaşın dediğini yapın sürüm sizin indirdiğiniz sürüm ile aynı ise sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Peki bir şey soracağım bende AMD 5 5500 var chipseti kurulumu güncel mi bilmiyorum en yeni chipset nedir nasıl kurarım yardımcı olur musunuz acaba FPS artışı sağlayabiliyormuş çünkü de.