girince fotoğraftaki gibi çıkıyorAnakartınızın boot menü tuşu hangisi ise ona basarak boot menüsüne girebilirsiniz.
Boot Device Priority'i denediniz mi?
Attığınız fotoğrafta ikinci sırada. Enter ile giriliyordur herhalde.
Belki USB ye yazdırırken yanlış yazdırmışsınızdır o yüzden format kısmına geçmiyordur. Rufus ile yazdırdıysanız ayarlardan MBR yi seçtiniz mi?Tamam biliyorum orada USB en başa aldım ama yine format kısmına geçmiyor açılıyor PC
Merhaba, boot ayarı "boot device priority"den yapılıyordur zaten boot aygıt önceliği anlamına geliyor. @Jang Geum'un Danji Yemeği'nin de dediği gibi bunun üstüne gelip enterlayın sonra da öncelik vereceğiniz aygıtı seçin.Boot Device Priority'i denediniz mi?
USB'yi seçtiğiniz ekranın fotoğrafını atmanızı rica ediyorum.Tamam biliyorum orada USB en başa aldım ama yine format kısmına geçmiyor açılıyor PC
Belki USB'ye yazdırırken yanlış yazdırmışsınızdır o yüzden format kısmına geçmiyordur. Rufus ile yazdırdıysanız ayarlardan MBR'yi seçtiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.