Ülker Çikolatalı Gofret
Centipat
GPT olarak yazdırdıysanız açılmaması normal çünkü o yeni anakartlar için bir özellik sizin anakartınız yeni olmadığından MBR olarak yazdırırsanız format kısmı açılır.GBT olarak yazdırdım sanırsam
GPT olarak yazdırdıysanız açılmaması normal çünkü o yeni anakartlar için bir özellik sizin anakartınız yeni olmadığından MBR olarak yazdırırsanız format kısmı açılır.GBT olarak yazdırdım sanırsam
Bilgisayarınız UEFI'yi desteklemiyorsa MBR yapmalısınız.GBT olarak yazdırdım sanırsam
Hemen deniycem bakalım oluyor muGPT olarak yazdırdıysanız açılmaması normal çünkü o yeni anakartlar için bir özellik sizin anakartınız yeni olmadığından MBR olarak yazdırırsanız format kısmı açılır.
Yapıp tekrar deniycem bakalımBilgisayarınız UEFI'yi desteklemiyorsa MBR yapmalısınız.
OlmuyorMerhaba, boot ayarı "boot device priority"den yapılıyordur zaten boot aygıt önceliği anlamına geliyor. @Jang Geum'un Danji Yemeği'nin de dediği gibi bunun üstüne gelip enterlayın sonra da öncelik vereceğiniz aygıtı seçin.
USB'yi seçtiğiniz ekranın fotoğrafını atmanızı rica ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.