BioShock mu Tomb Raider mi?

Hazir BioShock tum DLC'lerle 25 TL civariyken alip deneyecegim sevmezsem Tomb Raider alacağım.
BioShock Infinite oynayabilirsin direk bende su altı atmosferini sevmediğimden ilk 2 oyunu oynamadım. Infinite'de cıvıl cıvıl bir ortam var hikayeside kasvetli değil bilinmezlik üzerine kurulu. Tomb Raider ise 2013'te çıkan Reboot'u bedava yapmıştı Steam eğer varsa sende onu oyna Rise Ve Shadow Of The Tomb Raider'ı oynamana gerek yok aynı oyun çünkü.

BioShock ınfinite oynayabilirsin direk bende su altı atmosferini sevmediğimden ilk 2 oyunu oynamadım. Infinite'de cıvıl cıvıl bir ortam var hikayeside kasvetli değil bilinmezlik üzerine kurulu. Tomb Raider ise 2013'te çıkan Reboot'u bedava yapmıştı Steam eğer varsa sende onu oyna Rise ve Shadow of the Tomb Raider'ı oynamana gerek yok aynı oyun çünkü.

Bedava oldugundan haberim yoktu. Su an 35 TL. Rise of tje Tomb Raider 22 TL Shadow of the Tomb Raider 66 TL. Seri olarak almak iatiyorum dolayisiyla tum hikayeyi bitirebiliyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı