M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 BIOS menüde kaldım. Ne yapmalıyım? Anakartım B450M-H Dosya Ekleri IMG_20230731_103227.jpg 76,9 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 31 Temmuz 2023 #2 Sistemini belirt. Dün sorunsuz çalışıyordu, bugün mü sorun var? Her şeyi biz tahmin etmeyelim, anlatman gerek. Artı 0 Eksi
Sistemini belirt. Dün sorunsuz çalışıyordu, bugün mü sorun var? Her şeyi biz tahmin etmeyelim, anlatman gerek.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 Mayur dedi: BIOS menüde kaldım. Ne yapmalıyım? Anakartım B450M-H Genişletmek için tıkla... Save and exit basınca çıkmıyor mu? Artı 0 Eksi
Mayur dedi: BIOS menüde kaldım. Ne yapmalıyım? Anakartım B450M-H Genişletmek için tıkla... Save and exit basınca çıkmıyor mu?
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 31 Temmuz 2023 #4 Kaydet ve çık işte sorun ne ki. Artı 0 Eksi
KS KS M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 The Last Crusader dedi: Kaydet ve çık işte sorun ne ki. Genişletmek için tıkla... Boot menü nasıl açılacak bilmiyorum Cocukkaciran dedi: Save and exit basınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam boot menü nasıl açılacak Artı 0 Eksi
The Last Crusader dedi: Kaydet ve çık işte sorun ne ki. Genişletmek için tıkla... Boot menü nasıl açılacak bilmiyorum Cocukkaciran dedi: Save and exit basınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam boot menü nasıl açılacak
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 31 Temmuz 2023 #6 Mayur dedi: Boot menü nasıl açılacak bilmiyorum. Hocam boot menü nasıl açılacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bios kısmındaymış. Artı 0 Eksi
Mayur dedi: Boot menü nasıl açılacak bilmiyorum. Hocam boot menü nasıl açılacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bios kısmındaymış.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 31 Temmuz 2023 #7 Mayur dedi: Hocam boot menü nasıl açılacak Genişletmek için tıkla... Format mı atacaksınız? Açılırken video çekin yazıları anlık yakalayın orada sallıyorum F8 biosa girme ise DEL tuşu ise Boot menüye girmedir. Artı 0 Eksi
Mayur dedi: Hocam boot menü nasıl açılacak Genişletmek için tıkla... Format mı atacaksınız? Açılırken video çekin yazıları anlık yakalayın orada sallıyorum F8 biosa girme ise DEL tuşu ise Boot menüye girmedir.
KS KS M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #8 MiniRayss02 dedi: Format mı atacaksınız? Açılırken video çekin yazıları anlık yakalayın orada sallıyorum F8 biosa girme ise DEL tuşu ise Boot menüye girmedir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam format atacağım bios da takıldım.F8 yapınca böyle bir menü açıldı ne yapmalıyım armas dedi: Sistemini belirt. Dün sorunsuz çalışıyordu, bugün mü sorun var? Her şeyi biz tahmin etmeyelim, anlatman gerek. Genişletmek için tıkla... Format atcağım fakat bios da takıldım Dosya Ekleri IMG_20230731_111501.jpg 89,8 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
MiniRayss02 dedi: Format mı atacaksınız? Açılırken video çekin yazıları anlık yakalayın orada sallıyorum F8 biosa girme ise DEL tuşu ise Boot menüye girmedir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam format atacağım bios da takıldım.F8 yapınca böyle bir menü açıldı ne yapmalıyım armas dedi: Sistemini belirt. Dün sorunsuz çalışıyordu, bugün mü sorun var? Her şeyi biz tahmin etmeyelim, anlatman gerek. Genişletmek için tıkla... Format atcağım fakat bios da takıldım
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 31 Temmuz 2023 #9 Mayur dedi: Evet hocam format atacağım bios da takıldım.F8 yapınca böyle bir menü açıldı ne yapmalıyım Format atcağım fakat bios da takıldım Genişletmek için tıkla... Format atmak için biosa girilmiyo yalnız biliyosun dimi? Artı 0 Eksi
Mayur dedi: Evet hocam format atacağım bios da takıldım.F8 yapınca böyle bir menü açıldı ne yapmalıyım Format atcağım fakat bios da takıldım Genişletmek için tıkla... Format atmak için biosa girilmiyo yalnız biliyosun dimi?
KS KS M Mayur Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #10 vurkan dedi: Format atmak için biosa girilmiyo yalnız biliyosun dimi? Genişletmek için tıkla... USB ile atıyorum Artı 0 Eksi
vurkan dedi: Format atmak için biosa girilmiyo yalnız biliyosun dimi? Genişletmek için tıkla... USB ile atıyorum