SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 2 Ekim 2020 #1 Rufus ile Windows 8.1 ISO dosyasını USB'ye yazdırdım BIOS'tan Boot kısmına geliyorum sadece HDD ve CD gözüküyor.
Rufus ile Windows 8.1 ISO dosyasını USB'ye yazdırdım BIOS'tan Boot kısmına geliyorum sadece HDD ve CD gözüküyor.
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.747 Çözümler 22 2 Ekim 2020 #2 Bazen görmeye biliyor farklı giriş yerleri varsa oralara takın falan düzelir.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2020 #3 USB legacy support gibi ayarlar olmalı. BIOS'a biraz bak bulursun belki.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 2 Ekim 2020 #4 Ssansarsalvo dedi: Bazen görmeye biliyor farklı giriş yerleri varsa oralara takın falan düzelir. Genişletmek için tıkla... 4 yeri de denedim olmadı. Ajan_47 dedi: USB legacy support gibi ayarlar olmalı. BIOS'a biraz bak bulursun belki. Genişletmek için tıkla... O ayar enabled. Normalde bilgisayarda USB gözüküyor ama BIOS'ta gözükmüyor. FAT32 olarak kayıtlı ve ISO'su içerisinde. Yeniden mi Rufus ile yazdırayım?
Ssansarsalvo dedi: Bazen görmeye biliyor farklı giriş yerleri varsa oralara takın falan düzelir. Genişletmek için tıkla... 4 yeri de denedim olmadı. Ajan_47 dedi: USB legacy support gibi ayarlar olmalı. BIOS'a biraz bak bulursun belki. Genişletmek için tıkla... O ayar enabled. Normalde bilgisayarda USB gözüküyor ama BIOS'ta gözükmüyor. FAT32 olarak kayıtlı ve ISO'su içerisinde. Yeniden mi Rufus ile yazdırayım?
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 2 Ekim 2020 #5 Anakart eskiyse desteklemiyor olabilir.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 2 Ekim 2020 #6 Cengizci dedi: Anakart eskiyse desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakartım eski fakat desteklemeseydi 'USB Support' ayarı olmazdı değil mi? Bilgisayarımda gözüküyor:
Cengizci dedi: Anakart eskiyse desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakartım eski fakat desteklemeseydi 'USB Support' ayarı olmazdı değil mi? Bilgisayarımda gözüküyor:
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 2 Ekim 2020 #7 USB Support yazabilir ama format olayını USB'den desteklemiyor olabilir USB Support eski anakartta klavye fare donanımı destekleyen ayardır. Eski anakartlarda NTFS ve MBR yazdırıp deneyin.
USB Support yazabilir ama format olayını USB'den desteklemiyor olabilir USB Support eski anakartta klavye fare donanımı destekleyen ayardır. Eski anakartlarda NTFS ve MBR yazdırıp deneyin.
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #8 Hocam yazdırırken kullandığınız Rufus ayarlarınızı atabilir misiniz? Cengizci dedi: USB Support yazabilir ama format olayını USB'den desteklemiyor olabilir USB Support eski anakartta klavye fare donanımı destekleyen ayardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar eski olabilir ki? Bizim evdeki 16 yaşında olan bilgisayara kaç defa USB'den format attım, arkadaşınki o kadar eski değildir herhalde.
Hocam yazdırırken kullandığınız Rufus ayarlarınızı atabilir misiniz? Cengizci dedi: USB Support yazabilir ama format olayını USB'den desteklemiyor olabilir USB Support eski anakartta klavye fare donanımı destekleyen ayardır. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar eski olabilir ki? Bizim evdeki 16 yaşında olan bilgisayara kaç defa USB'den format attım, arkadaşınki o kadar eski değildir herhalde.
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 2 Ekim 2020 #9 KeremBulut dedi: Hocam yazdırırken kullandığınız Rufus ayarlarınızı atabilir misiniz? Hocam ne kadar eski olabilir ki? Bizim evdeki 16 yaşında olan bilgisayara kaç defa USB'den format attım, arkadaşınki o kadar eski değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ama bir ihtimal olabilir.
KeremBulut dedi: Hocam yazdırırken kullandığınız Rufus ayarlarınızı atabilir misiniz? Hocam ne kadar eski olabilir ki? Bizim evdeki 16 yaşında olan bilgisayara kaç defa USB'den format attım, arkadaşınki o kadar eski değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ama bir ihtimal olabilir.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 2 Ekim 2020 #10 KeremBulut dedi: Hocam yazdırırken kullandığınız Rufus ayarlarınızı atabilir misiniz? Hocam ne kadar eski olabilir ki? Bizim evdeki 16 yaşında olan bilgisayara kaç defa USB'den format attım, arkadaşınki o kadar eski değildir herhalde. Genişletmek için tıkla...
KeremBulut dedi: Hocam yazdırırken kullandığınız Rufus ayarlarınızı atabilir misiniz? Hocam ne kadar eski olabilir ki? Bizim evdeki 16 yaşında olan bilgisayara kaç defa USB'den format attım, arkadaşınki o kadar eski değildir herhalde. Genişletmek için tıkla...