BIOS'ta yapılan tüm değişikliklerin listesi nasıl bulunur?

Yer
Muğla / Bodrum
Daha fazla  
Meslek
Lojistik
Merhaba.

BIOS'ta yapmış olduğumuz tüm değişiklikleri (ki bunlara XMP ayarları, overclock ve undervolt ayarları da dahil olmak üzere) sıralı bir şekilde görebileceğimiz özel bir yer var mıdır?

Yeni işlemcimi takmadan önce MSI anakartta işlemcime undervolt işlemi yapmıştım. Yeni işlemciye yansımış mıdır bu değişiklik? Bunu nasıl görebilirim?

Son düzenleme:
Merhaba.

BIOS'ta yapmış olduğumuz tüm değişiklikleri (ki bunlara XMP ayarları, overclock ve undervolt ayarları da dahil olmak üzere) sıralı bir şekilde görebileceğimiz özel bir yer var mıdır?

Yeni işlemcimi takmadan önce MSI anakartta işelemcime undervolt işlemi yapmıştım. Yeni işlemciye yansımış mıdır? Bu değişiklik bunu nasıl görebilirim?

Öyle bir ayar var mı hiç görmedim. Ama yaptığın ayarlar bölümüne girdiğinde uygulamadığın ayarlar duruyorsa yani BIOS sıfırlanmamışsa yansımıştır.

Merhaba.

Yeni işlemcimi takmadan önce MSI anakartta işelemcime undervolt işlemi yapmıştım. Yeni işlemciye yansımış mıdır? Bu değişiklik bunu nasıl görebilirim?

Benim ASUS anakartta default ayarlara çekerken değişecek şeyleri yazıyor o şekilde bakabilirsiniz sizde de oluyorsa.

En kolay yolu biosu başlangıç ayarlarına çevirip tekrar güncellemek olur sanırım öyle değil mi?

Benim ASUS anakartta default ayarlara çekerken değişecek şeyleri yazıyor o şekilde bakabilirsiniz sizde de oluyorsa.
Bunu deneyeceğim akşam. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı