F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #1 Merhaba, BIOSTAR B450MH anakart kullanıyorum. Bugün baktığımda belleğimin 2666 MHz'de çalıştığını gördüm ve belleğim 3200 MHz. Anakartım 3200 MHz desteklemesi için overclock mu yapmam gerekir, yoksa halihazırda destekliyor mu? Anakart: Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX | Game Garaj
Merhaba, BIOSTAR B450MH anakart kullanıyorum. Bugün baktığımda belleğimin 2666 MHz'de çalıştığını gördüm ve belleğim 3200 MHz. Anakartım 3200 MHz desteklemesi için overclock mu yapmam gerekir, yoksa halihazırda destekliyor mu? Anakart: Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX | Game Garaj
Çözüm H H hardb0yy 29 Aralık 2020 fatihmercury dedi: Anakartım Biostar olduğu için menüsü bu şekilde değil https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/biostar-xmp-png.665074/ Buradan Memory Clock Mode ayarını mı değiştirmem gerekiyor acaba Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16 Genişletmek için tıkla... Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın.
fatihmercury dedi: Anakartım Biostar olduğu için menüsü bu şekilde değil https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/biostar-xmp-png.665074/ Buradan Memory Clock Mode ayarını mı değiştirmem gerekiyor acaba Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16 Genişletmek için tıkla... Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 29 Aralık 2020 #2 RAM ne? XMP açmanız lazım. Artı 0 Eksi
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #3 Direk çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Direk çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.106 Makaleler 1 Çözümler 580 29 Aralık 2020 #4 sad7k dedi: Direk çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam direkt yapın, ceza yersiniz. XMP profili 1'e alın. Artı 0 Eksi
sad7k dedi: Direk çözüm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam direkt yapın, ceza yersiniz. XMP profili 1'e alın.
KS KS F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #5 GFYT dedi: Hocam direkt yapın, ceza yersiniz. XMP profili 1'e alın. Genişletmek için tıkla... Anakartım Biostar olduğu için menüsü bu şekilde değil https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/biostar-xmp-png.665074/ Buradan Memory Clock Mode ayarını mı değiştirmem gerekiyor acaba Megaton dedi: RAM ne? XMP açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Hocam direkt yapın, ceza yersiniz. XMP profili 1'e alın. Genişletmek için tıkla... Anakartım Biostar olduğu için menüsü bu şekilde değil https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/biostar-xmp-png.665074/ Buradan Memory Clock Mode ayarını mı değiştirmem gerekiyor acaba Megaton dedi: RAM ne? XMP açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16
H hardb0yy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #6 fatihmercury dedi: Anakartım Biostar olduğu için menüsü bu şekilde değil https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/biostar-xmp-png.665074/ Buradan Memory Clock Mode ayarını mı değiştirmem gerekiyor acaba Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16 Genişletmek için tıkla... Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın. Artı 0 Eksi Çözüm
fatihmercury dedi: Anakartım Biostar olduğu için menüsü bu şekilde değil https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/biostar-xmp-png.665074/ Buradan Memory Clock Mode ayarını mı değiştirmem gerekiyor acaba Crucial Ballistix 8GB 3200MHz CL16 Genişletmek için tıkla... Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın.
KS KS F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #7 hardb0yy dedi: Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve oldu teşekkür ederim oyunlarda drop yaşıyordum umarım bununla alakalıdır ve çözülür sorun Artı 0 Eksi
hardb0yy dedi: Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ve oldu teşekkür ederim oyunlarda drop yaşıyordum umarım bununla alakalıdır ve çözülür sorun
H hardb0yy Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 386 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #8 Fırsatınız varsa aynı ramden bir 8 Gb daha alırsanız işinizi daha rahat görürsünüz Artı 0 Eksi
KS KS F fatihmercury Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 249 Çözümler 2 29 Aralık 2020 #9 hardb0yy dedi: Fırsatınız varsa aynı ramden bir 8 Gb daha alırsanız işinizi daha rahat görürsünüz Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum haklısınız Artı 0 Eksi
hardb0yy dedi: Fırsatınız varsa aynı ramden bir 8 Gb daha alırsanız işinizi daha rahat görürsünüz Genişletmek için tıkla... En kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum haklısınız
O OTTOMAN43 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #10 hardb0yy dedi: Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... XMP seçip kaydettiğim de geri girdiğimde geri oto ayara geliyor neden acaba ? Artı 0 Eksi
hardb0yy dedi: Evet, anakartlarımız aynı bahsettiğin yerde autoya tıklayıp açılan sayfadan xmp profili seçip F10 ile kaydedin ve yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... XMP seçip kaydettiğim de geri girdiğimde geri oto ayara geliyor neden acaba ?