CMD'yi açın ve şu komutu girin: winget upgrade --allCMD'den bir kod ile PC de yüklü tüm uygulamaları güncelleyebiliyordun fakat bir unuttum.
Do you agree to all the source agreements terms böyle bir şey çıktı.CMD'yi açın ve şu komutu girin: winget upgrade --all
Y ye basıp Entera basın.Do you agree to all the source agreements terms böyle bir şey çıktı.
hocam devam etmiyorY ye basıp Entera basın.
Yaptım ama olmadı.hocam devam etmiyor
Anakartınızın sitesinde sürücüler yokmu?hocam devam etmiyor
Yaptım ama olmadı.
Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen?Y ye basıp Entera basın.
Hocam bir de işlemci için sürücü gerekiyor mu?Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Aygıt Yöneticisinden işlemcinizin donanım kimliğini paylaşabilirmisiniz?Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Hocam bir de işlemci için sürücü gerekiyor mu?
ACPI\GenuineIntel_-_Intel64_Family_6_Model_165Aygıt Yöneticisinden işlemcinizin donanım kimliğini paylaşabilirmisiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.