R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 En güncel sürücüleri yüklemek istiyorum, nasıl yükleyebilirim? Başlığa yazmayı unutmuşum, anakart BIOSTAR B560MHP. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
En güncel sürücüleri yüklemek istiyorum, nasıl yükleyebilirim? Başlığa yazmayı unutmuşum, anakart BIOSTAR B560MHP.
muhammed ülgü Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #2 CMD'den bir kod ile PC de yüklü tüm uygulamaları güncelleyebiliyordun fakat bir unuttum.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 4 Nisan 2023 #3 muhammed ülgü dedi: CMD'den bir kod ile PC de yüklü tüm uygulamaları güncelleyebiliyordun fakat bir unuttum. Genişletmek için tıkla... CMD'yi açın ve şu komutu girin: winget upgrade --all
muhammed ülgü dedi: CMD'den bir kod ile PC de yüklü tüm uygulamaları güncelleyebiliyordun fakat bir unuttum. Genişletmek için tıkla... CMD'yi açın ve şu komutu girin: winget upgrade --all
R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 PRIME H610MK dedi: CMD'yi açın ve şu komutu girin: winget upgrade --all Genişletmek için tıkla... Do you agree to all the source agreements terms böyle bir şey çıktı.
PRIME H610MK dedi: CMD'yi açın ve şu komutu girin: winget upgrade --all Genişletmek için tıkla... Do you agree to all the source agreements terms böyle bir şey çıktı.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 4 Nisan 2023 #5 Regxot dedi: Do you agree to all the source agreements terms böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Y ye basıp Entera basın.
Regxot dedi: Do you agree to all the source agreements terms böyle bir şey çıktı. Genişletmek için tıkla... Y ye basıp Entera basın.
R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 PRIME H610MK dedi: Y ye basıp Entera basın. Genişletmek için tıkla... hocam devam etmiyor Regxot dedi: hocam devam etmiyor Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı.
PRIME H610MK dedi: Y ye basıp Entera basın. Genişletmek için tıkla... hocam devam etmiyor Regxot dedi: hocam devam etmiyor Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 4 Nisan 2023 #7 Regxot dedi: hocam devam etmiyor Yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinde sürücüler yokmu?
Regxot dedi: hocam devam etmiyor Yaptım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın sitesinde sürücüler yokmu?
R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #8 PRIME H610MK dedi: Y ye basıp Entera basın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Regxot dedi: Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de işlemci için sürücü gerekiyor mu?
PRIME H610MK dedi: Y ye basıp Entera basın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Regxot dedi: Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de işlemci için sürücü gerekiyor mu?
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 4 Nisan 2023 #9 Regxot dedi: Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Hocam bir de işlemci için sürücü gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisinden işlemcinizin donanım kimliğini paylaşabilirmisiniz?
Regxot dedi: Ekran kartını yükledim. Hocam sadece anakart kaldı onun için yardımcı olabilir misiniz lütfen? Hocam bir de işlemci için sürücü gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisinden işlemcinizin donanım kimliğini paylaşabilirmisiniz?
R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #10 PRIME H610MK dedi: Aygıt Yöneticisinden işlemcinizin donanım kimliğini paylaşabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... ACPI\GenuineIntel_-_Intel64_Family_6_Model_165 *GenuineIntel_-_Intel64_Family_6_Model_165 ACPI\GenuineIntel_-_Intel64_Family_6 *GenuineIntel_-_Intel64_Family_6 ACPI\GenuineIntel_-_Intel64 *GenuineIntel_-_Intel64 Bunlar var hocam.
PRIME H610MK dedi: Aygıt Yöneticisinden işlemcinizin donanım kimliğini paylaşabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... ACPI\GenuineIntel_-_Intel64_Family_6_Model_165 *GenuineIntel_-_Intel64_Family_6_Model_165 ACPI\GenuineIntel_-_Intel64_Family_6 *GenuineIntel_-_Intel64_Family_6 ACPI\GenuineIntel_-_Intel64 *GenuineIntel_-_Intel64 Bunlar var hocam.