BIOSTAR RX 560 alınır mı?

Aynısını kullanıyorum. Yük altında en fazla 77 dereceyi gördüm. Tavsiye ederim.

Darboğaz ve benzeri bir sorun olmaz ama attığınız model pek güven vermedi açıkçası.

Edit: Önceden açılan birkaç konuya göre kart güvenilirmiş. Alınabilir.

Teşekkür ederim.

En fazla oynayacağım oyun Lol yani o dereceyi göreceğini düşünmüyorum ama yine de bir şey sormak istiyorum, benim kasanın içinde fan yok harici olarak sence bir sorun olur mu o ses yapıyor diye takmamıştım bozuk sanırım eğer fan al derseniz fan da alayım?

Benim kasada da 1 tane fan var olmasada olur. Ama çok ısınırsa fan takarsınız.

En azından arkada bir fan olsun bence. Sıcaklığı etkiler. Zaten çok pahalı bir şey değil.

Dostum kartı halen kullanmakta mısın hangi oyunlarda hangi grafik ayarında kaç FPS verdiğini söylersen çok makbul geçer

Dostum kartı halen kullanmakta mısın hangi oyunlarda hangi grafik ayarında kaç FPS verdiğini söylersen çok makbul geçer
Evet hala kullanıyorum. Benim işlemci İ3 3250 olduğu için bazı oyunlarda darboğaz oluyor. Witcher 3'de yüksek ayarlarda 35-45 FPS, GTA V MSAA hariç en yüksek de 35-40, Fifa 20'de sabit 60, Far Cry 5 orta ayarlarda 35-40 FPS alıyorum.

Fifa20'de hangi grafik ayarlarında 60 FPS aliyosun bro?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…