Bip Sesi ve Bilgisayarın Açılmaması

Ali Yavuz

Megapat
Katılım
2 Haziran 2015
Mesajlar
34
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Akademisyen
Merhaba, bilgisayarımı bu sabah açtığımda sistem geri yükleme ekranı geldi. Mecburen sistem geri yüklemesi yaptım. Akşam bilgisayarı açmak istediğimde bilgisayar açılmadı. Power tuşunu bastıktan sonra "bip" sesi geliyor, fanlar iki saniyeliğine dönüp kapanıyor ve bu tekrar edip duruyor. Sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
 
Tek bip sesi donanımda bir sorun yok demek anlamına gelir.Ama anakart çiplerinde sorun olabilir.Yeniden işletim sistemi kurmayı deneyin.
Bilgisayar çalışmadığı için dediğiniz işlem mümkün değil.

Sorun ramlerden kaynaklanıyormuş. Bip sesinin anlamı ramlerde sıkıntı var demekmiş. Söküp taktım, sıkıntı kalmadı. Teşekkürler.
 
Ekran kartı nı bir çıkar tak , sonra ramleri düzgün takmışmısın diye kontrol et. Ve harddiskinin kablolarını kontrol et. Ben bir ara öyle çözmüştüm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı