Bu sefer ne yapılır bende bilmiyorum, umarım ikimizinde yüzü güler benim de senin yaşlarındayken ailevi sorunlarım vardı, boşanma sözü sürekli evde geçerdi ama ikisi de cesaret edemedi çocukları olarak çileyi ben çektim, şu an evde bile değilim, KYK yurdunda kalıyorum oradaki stresten kurtulup yurt stresini çekiyorum, kendi düzenimi kurana kadar böyle gidecek galiba. Senin sürecin çok çok daha zor umarım çabucak kurtulur, rahatlarsın. Maddiyat ve iş konuları da cidden zor, umarım tez zamanda çözülür, huzurlu bir şekilde yaşarsın.
Müzik cidden ruhun gıdası ders çalışırken, uyumaya çalışırken, yürüyüş yaparken bende kulaklıklarımı takar işimi hallederim, başka hayat neşem yok.
Ben galiba o kişiye yazacağım, arafta kalmak istemiyorum, eğer bir sorunu varsa ya da anlatamadığı bir şey varsa soracağım bayağı uzun bir mesaj yazdım ama atmadım aslında mektup gibi oldu bayağı uzun ama okumayı sever O, bilirim umarım o özelliği de değişmemiştir. Hayatımda tanıdığım en düzgün erkekti beni niye bu kadar acı ortasında bıraktığını anlamıyorum, bayağı süredir kendimi hata yaptığımı düşündüm ama hiçbir şey yapmadım, ya büyük ihtimalle bana ilgisini kaybetti ya da başka kız var. Bütün masum duygularımı onda harcadım, sadece buna yanar içim o eğer bir adım atmaya cesaret gösterseydi onu her hali ile kabul ederdim, saf duygularla sevdim ve ben yaşadığım sürede hiçbir erkeğe onun kadar değer verip duygusal olarak bağlanmadım, bu da sondu galiba sevilmeye layık olmadığımı en güvendiğim kişi tarafından tekrar hatırladım.
Neyse çok da umursayamayacağım yarın 3 tane vizem var bayağı baba dersler onlarda umarım darbe vurmaz, her şey için teşekkür ederim, iyi niyetli dileklerin için çok sağ ol, sende başaracaksın inanıyorum.