Bir anda boşlukta hissetmek

1 gün sürmedi maşallah, tam eşiğinde olduğum ilişkide terk edildim :D. Tam sevgili olacakken işleri berbat etti şu anda iletişimi koparmayalım sadece birbirimize duygular beslemeyelim filan dedi ama şu anda mesajlarıma cevap vs. gelmiyor. Ama gerçekten aşk işleri çok beklemediğimiz zamanlarda geliyormuş. Uzak mesafe ilişkisi hiç olmuyormuş hatta özellikle oyundan tanıştığınız zaman. Ancak şunu öğrendim her böyle sevene veya sever gibi yapana kanmamak lazımmış. Bu arada bütün ilgiyi veren beni kendisine çeken işleri aşırı ciddileştiren kendisiydi, bu duyguları beslemememiz gerektiğini söyleyende kendisiydi. Böyle böyle insanlara olan güvenimi kaybetmeye başladım. Daha uzun bir süre aşk meşk işlerinde dolanmam artık.
😅 Ben de aynı sorunları yaşıyorum desem, çok acı verici bir şey zaten uyku problemleri olan bir insandım şimdi artık hiç uyuyamıyorum, 20 yıllık hayatımda biri beni sever sanmıştım, ilgisine kanmışım ve her şeyi o başlattı benim hiç bir beklentim yoktu o yönde. Benim bu kişiyle 2 senelik arkadaşlık geçmişim olması daha çok acı veriyor, ona çok alıştım ne kadar uzak mesafede olsada beni görebilen tek insandı. Haftada 3-4 kere konuştuğum kişi 20 gündür yok ve bir anda çok değişti neden böyle oldu bilmiyorum ama canım çok yanıyor her gün sürekli aklımda, anladığım kadarıyla hayatta yüzüm hiç gülmeyecek, zaten vize haftamdayım stresten öleceğim galiba.

😅 Ben de aynı sorunları yaşıyorum desem, çok acı verici bir şey zaten uyku problemleri olan bir insandım şimdi artık hiç uyuyamıyorum, 20 yıllık hayatımda biri beni sever sanmıştım, ilgisine kanmışım ve her şeyi o başlattı benim hiçbir beklentim yoktu o yönde. Benim bu kişiyle 2 senelik arkadaşlık geçmişim olması daha çok acı veriyor, ona çok alıştım ne kadar uzak mesafede olsa da beni görebilen tek insandı. Haftada 3-4 kere konuştuğum kişi 20 gündür yok ve bir anda çok değişti neden böyle oldu bilmiyorum ama canım çok yanıyor her gün sürekli aklımda, anladığım kadarıyla hayatta yüzüm hiç gülmeyecek, zaten vize haftamdayım stresten öleceğim galiba.

Kaderimiz aynı demek ki, uyku sorunları olan bir insan değilim ama huzurlu bir uykuda uyuyamıyorum. İlişkiden çıktıktan sonra ki lovebombing deniyor sanırım bu konuya. O vakitler geçince artık yavaş yavaş paslıyorlar. Her şey gerçekten üst üste geldi ailem birbirinden kopmaya başladı annem babam resmi olarak boşandı üstüne terk edildim flörtleştiğim kişi aklımda başka biri var dedi ümidine kandığım her konuda ilk adımı atan kişi hiçbir şey olmamış gibi bir anda sohbeti kestirip attı. Üstüne şimdi bir de annem param yok çalışmak istiyorum diyor o kadar yaralıyor ki bu beni. 18 yaşına gireceğim annemi parasız bırakmak istemiyorum bu olayların üstüne bir de annemin param yok bende çalışayım demesi çok ağır geliyor. Aşk meşk işlerini bıraktım artık okuldan dolayı zamanım olmadığı için bilgisayar üzerinden işler yapmaya çalışıyorum ancak her defasında terk edilişler ihanete uğramalar aklıma geliyor. Resmen çöküş dönemimdeyim hiç alışkanlığım olmamasına rağmen enerji içecekleri içmeye, geceleri dışarı çıkıp dolanmaya başladım bazen gece 1 gibi çıkıp 3-4 gibi dönüyorum kulaklığı takıp boş boş manzara seyrediyorum hayatım çöplük gibi olmaya başladı artık. Ne zaman mutlu olsam aklıma hep o kişiler geliyor tekrar modum düşüyor. Üstüne bir de param yok ailem benden para bekliyor çalışamıyorumda vaktim neredeyse olmadığı için. Neden fedakarlık yapacağımı bilemiyorum artık. Bu artık istek, ihtiyaç değil zorunluluk oldu. Başarmak zorundayım.

Gerçekten yaşadığın şeyleri anlıyorum çünkü bende yaşadım, varlığına alıştığın insanın birden seni terk etmesi gerçekten büyük bir boşluk yaratıyor hayatında. Özellikle stresli haftalarda böyle şeylerin olması gerçekten çok kötü. Bu konuları kendimde yaşadığım için verebileceğim bir öneri yok. Ancak her şeyin üstesinden geleceksin inanıyorum sana. Umarım karşına bu acılarını unutturup sana çok güzel değer verecek insanlar çıkar ve vize haftanıda başarılı bir şekilde tamamlarsın.

Kaderimiz aynı demek ki, uyku sorunları olan bir insan değilim ama huzurlu bir uykuda uyuyamıyorum. İlişkiden çıktıktan sonra ki lovebombing deniyor sanırım bu konuya. O vakitler geçince artık yavaş yavaş paslıyorlar. Her şey gerçekten üst üste geldi ailem birbirinden kopmaya başladı annem babam resmi olarak boşandı üstüne terk edildim flörtleştiğim kişi aklımda başka biri var dedi ümidine kandığım her konuda ilk adımı atan kişi hiçbir şey olmamış gibi bir anda sohbeti kestirip attı. Üstüne şimdi bir de annem param yok çalışmak istiyorum diyor o kadar yaralıyor ki bu beni. 18 yaşına gireceğim annemi parasız bırakmak istemiyorum bu olayların üstüne bir de annemin param yok bende çalışayım demesi çok ağır geliyor. Aşk meşk işlerini bıraktım artık okuldan dolayı zamanım olmadığı için bilgisayar üzerinden işler yapmaya çalışıyorum ancak her defasında terk edilişler ihanete uğramalar aklıma geliyor. Resmen çöküş dönemimdeyim hiç alışkanlığım olmamasına rağmen enerji içecekleri içmeye, geceleri dışarı çıkıp dolanmaya başladım bazen gece 1 gibi çıkıp 3-4 gibi dönüyorum kulaklığı takıp boş boş manzara seyrediyorum hayatım çöplük gibi olmaya başladı artık. Ne zaman mutlu olsam aklıma hep o kişiler geliyor tekrar modum düşüyor. Üstüne bir de param yok ailem benden para bekliyor çalışamıyorumda vaktim neredeyse olmadığı için. Neden fedakarlık yapacağımı bilemiyorum artık. Bu artık istek, ihtiyaç değil zorunluluk oldu. Başarmak zorundayım.

Gerçekten yaşadığın şeyleri anlıyorum çünkü bende yaşadım, varlığına alıştığın insanın birden seni terk etmesi gerçekten büyük bir boşluk yaratıyor hayatında. Özellikle stresli haftalarda böyle şeylerin olması gerçekten çok kötü. Bu konuları kendimde yaşadığım için verebileceğim bir öneri yok. Ancak her şeyin üstesinden geleceksin inanıyorum sana. Umarım karşına bu acılarını unutturup sana çok güzel değer verecek insanlar çıkar ve vize haftanıda başarılı bir şekilde tamamlarsın.
Bu sefer ne yapılır bende bilmiyorum, umarım ikimizinde yüzü güler benimde senin yaşlarındayken ailevi sorunlarım vardı, boşanma sözü sürekli evde geçerdi ama ikisi de cesaret edemedi çocukları olarak çileyi ben çektim, şu an evde bile değilim, KYK yurdunda kalıyorum oradaki stresten kurtulup yurt stresini çekiyorum, kendi düzenimi kurana kadar böyle gidecek galiba .Senin sürecin çok çok daha zor umarım çabucak kurtulur, rahatlarsın. Maddiyat ve iş konularıda cidden zor, umarım tez zamanda çözülür, huzurlu bir şekilde yaşarsın.

Müzik cidden ruhun gıdası ders çalışırken, uyumaya çalışırken, yürüyüş yaparken bende kulaklıklarımı takar işimi hallederim, başka hayat neşem yok.

Ben galiba o kişiye yazacağım, arafta kalmak istemiyorum, eğer bir sorunu varsa ya da anlatamadığı bir şey varsa soracağım baya uzun bir mesaj yazdım ama atmadım aslında mektup gibi oldu baya uzun ama okumayı sever o, bilirim umarım o özelliği de değişmemiştir. Hayatımda tanıdığım en düzgün erkekti beni niye bu kadar acı ortasında bıraktığını anlamıyorum, baya süredir kendimi hata yaptığımı düşündüm ama hiç bir şey yapmadım, ya büyük ihtimalle bana ilgisini kaybetti ya da başka kız var. Bütün masum duygularımı onda harcadım, sadece buna yanar içim o eğer bir adım atmaya cesaret gösterseydi onu her hali ile kabul ederdim, saf duygularla sevdim ve ben yaşadığım sürede hiç bir erkeğe onun kadar değer verip duygusal olarak bağlanmadım, bu da sondu galiba sevilmeye layık olmadığımı en güvendiğim kişi tarafından tekrar hatırladım.

Neyse çokta umursayamayacağım yarın 3 tane vizem var baya baba dersler onlarda umarım darbe vurmaz, her şey için teşekkür ederim, iyi niyetli dileklerin için çok sağol, sende başaracaksın inanıyorum.

Merhaba, buraya tekrardan yazmak istedim. Hayatım artık daha iyiye gidiyor, 74 kiloya kadar düştüm fiziğim daha iyi olmaya başladı yağ oranımı azalttım bayağı. Ayrıca bir de güzeller güzeli bir hanımefendi ile aşk işlerine girdik :). Şu anda hayatım güzel gidiyor kendimi daha çok değiştirmeye ve geliştirmeye çalışıyorum. Verdiğiniz destekler ve öneriler için çok teşekkürler. Bir sonra ki güncellemede görüşmek üzere.

Hayırlı olsun, sevindim gelişmene. Tam çok kapılma bağlanma diyecektim, az kaydırınca ayrıldığınızı gördüm. Yine de söyleyeyim. Başka biri olacak illa, bağlanma çok.

Daha 1 hafta bile olmadan insanı bu hale getirebilecek bir acımasız hayattayız. Herkesten önce ailene odaklan ve onlar için çaba sarf et. Çünkü onların boşluğu hiçbir zaman dolmayacak.

😅 Ben de aynı sorunları yaşıyorum desem, çok acı verici bir şey zaten uyku problemleri olan bir insandım şimdi artık hiç uyuyamıyorum, 20 yıllık hayatımda biri beni sever sanmıştım, ilgisine kanmışım ve her şeyi o başlattı benim hiçbir beklentim yoktu o yönde. Benim bu kişiyle 2 senelik arkadaşlık geçmişim olması daha çok acı veriyor, ona çok alıştım ne kadar uzak mesafede olsa da beni görebilen tek insandı. Haftada 3-4 kere konuştuğum kişi 20 gündür yok ve bir anda çok değişti neden böyle oldu bilmiyorum ama canım çok yanıyor her gün sürekli aklımda, anladığım kadarıyla hayatta yüzüm hiç gülmeyecek, zaten vize haftamdayım stresten öleceğim galiba.

Benim 1.5 sene oldu ve artık çok daha az aklıma geldiğini, ve umursadığımı söyleyebilirim. O boşluğu dabilirim. Ama istemesekte akıp gidecek acılar da azalacak. Bir tavsiye verilemez bu konuda, bunların biteceğini bilmen en iyi tavsiye bence. Ama bir his var çok garip, bir yerden sonra hakikaten hayatımda yok diyorsun. Bambaşka iki insan gibi, sanki hiç tanışmamış gibi. İki farklı taraftasınız birbirinizle bir alakanız yok. İşte bu his bayağı garip.

Son düzenleme:
Benim 1.5 sene oldu ve artık çok daha az aklıma geldiğini, ve umursadığımı söyleyebilirim. O boşluğu dabilirim. Ama istemesekte akıp gidecek acılar da azalacak. Bir tavsiye verilemez bu konuda, bunların biteceğini bilmen en iyi tavsiye bence. Ama bir his var çok garip, bir yerden sonra hakikaten hayatımda yok diyorsun. Bambaşka iki insan gibi, sanki hiç tanışmamış gibi. İki farklı taraftasınız birbirinizle bir alakanız yok. İşte bu his bayağı garip.
Haklısınız, her çiçek her toprakta yetişmez ama o kurak bir toprak olsa da yine de onda açmak isterdim ama olmadı olurdu da, o istemiyor galiba, kendi yoluma bakacağım, herkes aşk veya sevgide kazanmak zorunda değil, şu an tek hedefim ideallerimi gerçekleştirmek.

Bu sefer ne yapılır bende bilmiyorum, umarım ikimizinde yüzü güler benim de senin yaşlarındayken ailevi sorunlarım vardı, boşanma sözü sürekli evde geçerdi ama ikisi de cesaret edemedi çocukları olarak çileyi ben çektim, şu an evde bile değilim, KYK yurdunda kalıyorum oradaki stresten kurtulup yurt stresini çekiyorum, kendi düzenimi kurana kadar böyle gidecek galiba. Senin sürecin çok çok daha zor umarım çabucak kurtulur, rahatlarsın. Maddiyat ve iş konuları da cidden zor, umarım tez zamanda çözülür, huzurlu bir şekilde yaşarsın.

Müzik cidden ruhun gıdası ders çalışırken, uyumaya çalışırken, yürüyüş yaparken bende kulaklıklarımı takar işimi hallederim, başka hayat neşem yok.

Ben galiba o kişiye yazacağım, arafta kalmak istemiyorum, eğer bir sorunu varsa ya da anlatamadığı bir şey varsa soracağım bayağı uzun bir mesaj yazdım ama atmadım aslında mektup gibi oldu bayağı uzun ama okumayı sever O, bilirim umarım o özelliği de değişmemiştir. Hayatımda tanıdığım en düzgün erkekti beni niye bu kadar acı ortasında bıraktığını anlamıyorum, bayağı süredir kendimi hata yaptığımı düşündüm ama hiçbir şey yapmadım, ya büyük ihtimalle bana ilgisini kaybetti ya da başka kız var. Bütün masum duygularımı onda harcadım, sadece buna yanar içim o eğer bir adım atmaya cesaret gösterseydi onu her hali ile kabul ederdim, saf duygularla sevdim ve ben yaşadığım sürede hiçbir erkeğe onun kadar değer verip duygusal olarak bağlanmadım, bu da sondu galiba sevilmeye layık olmadığımı en güvendiğim kişi tarafından tekrar hatırladım.

Neyse çok da umursayamayacağım yarın 3 tane vizem var bayağı baba dersler onlarda umarım darbe vurmaz, her şey için teşekkür ederim, iyi niyetli dileklerin için çok sağ ol, sende başaracaksın inanıyorum.

2 oldu fake yiyorum ya. Aslında o hayatında tanıdığın en iyi erkek falan değildi. Buna kendini inandırıp, daha iyisini bulamam hissine kapılma. Senin sevgin onu en iyi erkek yaptı. Seni niye acı ortasında bıraktı onu da bilemeyeceksin. Ben de bilmiyorum. O kadar zaman geçirdiğin birini bir anda umursamayıp nasıl bırakırsın bilemiyorum. Senin bu kadar duygu düşünce beslemene karşılık onun umurunda bile olmuyordur muhtelemen. Ne kadar sevdiğini de bilmiyordur.

Haklısınız, her çiçek her toprakta yetişmez ama o kurak bir toprak olsa da yine de onda açmak isterdim ama olmadı olurdu da, o istemiyor galiba, kendi yoluma bakacağım, herkes aşk veya sevgide kazanmak zorunda değil, şu an tek hedefim ideallerimi gerçekleştirmek.

Daha hayat bitmedi, bilemeyiz kazanacak mıyız kazanmayacak mıyız? Fakat hiç umudum yok. Ben duygusuz bir şeye dönüştüm. Ne güven denen bir şey kaldı ne de istek. Aklına gelmesi hadi azalıyor falan ama. Bunlar ekstra çoğaldı, hatta onun yaptıkları oluşturdu direkt bunları. Sen de böyle olmazsın umarım.

@Deiinzz bakıcaz artık bilmiyorum, beni büyük ihtimalle cepte görüyor, onun için orada hazır olduğumu biliyor hiç gitmeyeceğim sanıyor ama eğer geçerli bir sebebi yoksa yollarımı ayıracağım, Duygusal çöplük için başka birini bulsun, ona üzülmekten kendimi kaybettim, sadece artık belli bir yaşı aştım sıfırdan insan tanımak çok zor geliyor ama doğru kişiyi bulursam bunları dert etmem herhalde. İnsanlar ilişkiler ve duygusal bağlar kurmak yerine sadece zevklerini ve anlık eğlencesini düşünüyor, hassas kalpli bir insanım bunlar bana göre değil. Ben zaten güven problemleri yaşıyordum şu hayatta art niyetsiz bir şekilde güvendiğim tek insandı, hem arkadaşlığımızı p*ç etti, hem de beni yapayalnız bıraktı, keşke onun davranışlarına kanıp, beklentiye girmeseydim, bana ders oldu.

Ona yazdığım destanı şu an atmaya karar verdim, battı balık yan gider hadi bakalım.😄

Son düzenleme:
Bu sefer ne yapılır bende bilmiyorum, umarım ikimizinde yüzü güler benim de senin yaşlarındayken ailevi sorunlarım vardı, boşanma sözü sürekli evde geçerdi ama ikisi de cesaret edemedi çocukları olarak çileyi ben çektim, şu an evde bile değilim, KYK yurdunda kalıyorum oradaki stresten kurtulup yurt stresini çekiyorum, kendi düzenimi kurana kadar böyle gidecek galiba. Senin sürecin çok çok daha zor umarım çabucak kurtulur, rahatlarsın. Maddiyat ve iş konuları da cidden zor, umarım tez zamanda çözülür, huzurlu bir şekilde yaşarsın.

Ben galiba o kişiye yazacağım, arafta kalmak istemiyorum, eğer bir sorunu varsa ya da anlatamadığı bir şey varsa soracağım bayağı uzun bir mesaj yazdım ama atmadım aslında mektup gibi oldu bayağı uzun ama okumayı sever O, bilirim umarım o özelliği de değişmemiştir. Hayatımda tanıdığım en düzgün erkekti beni niye bu kadar acı ortasında bıraktığını anlamıyorum, bayağı süredir kendimi hata yaptığımı düşündüm ama hiçbir şey yapmadım, ya büyük ihtimalle bana ilgisini kaybetti ya da başka kız var. Bütün masum duygularımı onda harcadım, sadece buna yanar içim o eğer bir adım atmaya cesaret gösterseydi onu her hali ile kabul ederdim, saf duygularla sevdim ve ben yaşadığım sürede hiçbir erkeğe onun kadar değer verip duygusal olarak bağlanmadım, bu da sondu galiba sevilmeye layık olmadığımı en güvendiğim kişi tarafından tekrar hatırladım.

Neyse çok da umursayamayacağım yarın 3 tane vizem var bayağı baba dersler onlarda umarım darbe vurmaz, her şey için teşekkür ederim, iyi niyetli dileklerin için çok sağ ol, sende başaracaksın inanıyorum.

Seni üzmek istemem ancak eğer bir erkek gerçekten seni bıraktıysa sıkıldı diye bir şey yoktur. Hayatında başka biri vardır ya da artık senin yerine başka birini sevmek istiyordur hatta gönlünü kaptırmaya başlamıştır bile. Aranızda ne geçti neler yaşandı nasıl bitti bilemiyorum o yüzden çok bir şey yazamayacağım ancak erkekler gerçekten sıkıldığı için ayrılmaz başka biri mutlaka vardır hayatında. Şu anda benim de exim bazı yerlerden ulaşmaya çalışıyor göz ardı ediyorum. 6.hissim aşırı kuvvetlidir ayrıldığımız gün 1 ay sonra tekrar bana dönmeye çalışacak dedim birdenbire neredeyse 1 ay geçti TikTok hesabımı açık yapmıştım oraya bilgisayar setupumdan videolar çekip atıyordum orayı takip etmeye göndermeli videolar repostlamaya başlamış :D. Geri döneceğimi sanıyorsa çok büyük yanılıyor çünkü ben bütün sevgimi ona verdikten ve tüm ailemi arkadaşlarımı karşıma aldıktan sonra yine de beni tek mesajla terk edebiliyorsa maalesef beni kaybetmiş demektir. Ben ayrılık acımı içimde yaşarım ama o kıza bir daha geri döneceğimi sanmıyorum.

Benim problemlerim buraya kadardı. Yani umarım bu kadardır. O kişiye yazmanı tavsiye etmem anladığım kadarıyla sende benim gibi birden terk edilmişsin. Senden tek isteğim lütfen biraz zaman ver. Çünkü en maksimum 3 ay sonra sana geri dönecek. Hatta o sevgiyi kimseden alamayınca 1 aya bile kalmaz dönmesi. O yüzden sadece zamana bırak kaderinde varsa zaten dönüp dolaşıp seni tekrar bulacak. Özellikle vize haftan da bunu yapman gerçekten seni çok zorlar ders konusunda. Sen onu saf halinle sevdin ancak o sevgini hiçe saydı. Bu yüzden şu anda sadece vizelerine odaklan zor derslerini geçmeye çalış. Vizelerin vs. bittikten sonra istediğini yaparsın.

Seni üzmek istemem ancak eğer bir erkek gerçekten seni bıraktıysa sıkıldı diye bir şey yoktur. Hayatında başka biri vardır ya da artık senin yerine başka birini sevmek istiyordur hatta gönlünü kaptırmaya başlamıştır bile. Aranızda ne geçti neler yaşandı nasıl bitti bilemiyorum o yüzden çok bir şey yazamayacağım ancak erkekler gerçekten sıkıldığı için ayrılmaz başka biri mutlaka vardır hayatında. Şu anda benim de exim bazı yerlerden ulaşmaya çalışıyor göz ardı ediyorum. 6.hissim aşırı kuvvetlidir ayrıldığımız gün 1 ay sonra tekrar bana dönmeye çalışacak dedim birdenbire neredeyse 1 ay geçti TikTok hesabımı açık yapmıştım oraya bilgisayar setupumdan videolar çekip atıyordum orayı takip etmeye göndermeli videolar repostlamaya başlamış :D. Geri döneceğimi sanıyorsa çok büyük yanılıyor çünkü ben bütün sevgimi ona verdikten ve tüm ailemi arkadaşlarımı karşıma aldıktan sonra yine de beni tek mesajla terk edebiliyorsa maalesef beni kaybetmiş demektir. Ben ayrılık acımı içimde yaşarım ama o kıza bir daha geri döneceğimi sanmıyorum.

Benim problemlerim buraya kadardı. Yani umarım bu kadardır. O kişiye yazmanı tavsiye etmem anladığım kadarıyla sende benim gibi birden terk edilmişsin. Senden tek isteğim lütfen biraz zaman ver. Çünkü en maksimum 3 ay sonra sana geri dönecek. Hatta o sevgiyi kimseden alamayınca 1 aya bile kalmaz dönmesi. O yüzden sadece zamana bırak kaderinde varsa zaten dönüp dolaşıp seni tekrar bulacak. Özellikle vize haftan da bunu yapman gerçekten seni çok zorlar ders konusunda. Sen onu saf halinle sevdin ancak o sevgini hiçe saydı. Bu yüzden şu anda sadece vizelerine odaklan zor derslerini geçmeye çalış. Vizelerin vs. bittikten sonra istediğini yaparsın.

Vallahi ne kadar desen de kabullenmez ya, ben de kabullenemedim başka birini bulduğunu falan. Her ne kadar öyle olmuş olsa bile kabullenemedim. Geri dönerse de herhangi biri size, asla kabul etmeyin. İkiniz için de diyorum.

Seni üzmek istemem ancak eğer bir erkek gerçekten seni bıraktıysa sıkıldı diye bir şey yoktur. Hayatında başka biri vardır ya da artık senin yerine başka birini sevmek istiyordur hatta gönlünü kaptırmaya başlamıştır bile. Aranızda ne geçti neler yaşandı nasıl bitti bilemiyorum o yüzden çok bir şey yazamayacağım ancak erkekler gerçekten sıkıldığı için ayrılmaz başka biri mutlaka vardır hayatında.

Ona da katılmıyorum bu arada, herkes aynı değil. Benim sıkılıp bıraktığım oldu.

Son düzenleme:
Hayatımda hiç doğru dürüst bir kızla tanışmadım. Yakın değil normal arkadaşım bile olmadı herkes bir laf çakma bir ezikleme peşindeydi. Kızlarda aynı şekilde gerçek hayatta konuşunca red yiyorum Instagram'dan yazışınca engel yiyorum. Bugüne kadar tek arkadaşım kendimdi. Hayat çok sıkıcı ve bunaltıcı geliyor. Umarım yoluna girmeye başlar.
O kadar kızla tanıştım o kadar çok arkadaş edindim ama biliyormusun hepsinin bomboş olduğunu öğrendim sahte arkadaşlık dostluğa gerek Yok üstü kalsın dedim 15-20 tane sahte dostum olacağına 2-3 tane gerçek dostum olsun bana yeter de artar kafana takma her şey yoluna girer umarım kendini bunaltmana gerek yok hepimiz zor dönemlerden geçmişizdir senin bu dönemleri başarıyla atlatman önemli hedeflerini gerçekleştirmeye bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı