Hocam düşündümde kız işleri benlik değilmiş Allah razı olsun 1 saatte derdime derman oldunuz artık yazarsa iyice bir zorbalarım alınmazsa denenir kendini savunmaya çalışırsa demek ki ruhuma bakan kedi PPL'i Technopat'teki abi haklıymış derim Allah'a emanet ederim sağ olun var olun.
Allah başka dert vermesin demek istiyorum öncelikle. Koskoca hayatının en küçük olaylarından birini yaşıyorsun. Ergenliğin verdiği duygusal değişimlerle 1 aylık ilişkiyi hayatının ilişkisini sanıyor olabilirsin. İleride baktığın zaman ne kadar vakit kaybı olacağını göreceksin. Zaman ilerledikçe, başkalarıyla tanıştıkça ve başka kızları sevdikçe aslında çok boş ve ergenlik hataları dolu bir lise aşkı olarak hatırlayacaksın. Lise aşklarında hata yapmak beni en çok eğiten şey oldu.
Hocam düşündümde kız işleri benlik değilmiş Allah razı olsun 1 saatte derdime derman oldunuz artık yazarsa iyice bir zorbalarım alınmazsa denenir kendini savunmaya çalışırsa demek ki ruhuma bakan kedi PPL'i Technopat'teki abi haklıymış derim Allah'a emanet ederim sağ olun var olun.
Ne demek rica ederim dostum senin için her şey en hayırlısı olsun yazarsada boş ver zorbalama sakinlikle ve kibarlıkla cevap ver her zaman bir saygın olsun iyi akşamlar.
Ne demek rica ederim dostum senin için her şey en hayırlısı olsun yazarsada boş ver zorbalama sakinlikle ve kibarlıkla cevap ver her zaman bir saygın olsun iyi akşamlar.
Kız işleri benlik değil demen ve çekilmen yanlış. Lisede böyle şeyler çok normal. Ben de lise 2'de bir kızı kaybetme yolundayken kafamı duvarlara vurmuştum . Ayrıca kızı zorbalamana da gerek yok.
Hayatımın aşkını bulacağım umuduyla kendini de zorlama, bağını da koparma. İlla çıkar zaten. Bu yolda belki de bir sürü ilişkin olur. Kendine ders çıkarır yoluna öyle devam edersin. Her şeyin hayırlısı.
Kız işleri benlik değil demen ve çekilmen yanlış. Lisede böyle şeyler çok normal. Ben de lise 2'de bir kızı kaybetme yolundayken kafamı duvarlara vurmuştum . Ayrıca kızı zorbalamana da gerek yok.
Hayatımın aşkını bulacağım umuduyla kendini de zorlama, bağını da koparma. İlla çıkar zaten. Bu yolda belki de bir sürü ilişkin olur. Kendine ders çıkarır yoluna öyle devam edersin. Her şeyin hayırlısı.
Hocam, kız tabiri caizse seni kullanıp bir kenara atmış, büyük ihtimal de başkasını bulmuş. Dert mi, sana göre dert, bize göre değil. Emin ol bu kızın üstüne “önceki de sevmek miymiş be” dedirtecek kızlarla tanışma ihtimalin olabilir. Her şeye bir tecrübe gözüyle bak ve hayatına devam et, evet şimdi acı çekeceksin, çekmen de gerekiyor belki. Ancak geçecek, geçtiğinde de bir tecrübe daha elde etmiş, olgunlaşmış olacaksın. Bir sonraki ilişkilerinde daha dikkatli olacaksın, belki de güvenmeden önce on kere düşüneceksin. Yaraların iyileştikçe daha da güçlü bir kişiliğin olacak. Her şey tecrübe.