İnceleme Bir Başyapıt: Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 benim favori 2. oyunumdur grafikler 1440p Ultra DLSS kalite de 50-60 FPS oynamama rağmen gamepad ile sanki 90-100 FPS miş gibi hissettiriyor ayrıca hikaye, açık dünyası ve görevleri çok güzel olmuş eksileri ise görev esnasında kayıt alamaman bayağı kötü özellikle aileniz çok baskı yapıyor ise bir de görevler arasında 10 dk at sürüyorsun bu da insanı sıkıyor genel olarak çok güzel bir oyun 400 TL'ye kesinlikle alıp oynanması gereken bir oyun(ocağıma incir ağacı dikti )ama bir Kratos etmiyor be.

Bence hikaye+oynanış+grafik+optimizasyon tarafında gow daha iyi iki oyunu da oynadım açık dünya için Red Dead Redemption 2 daha iyi.

GoW oynadığım da bu oyuna GOTY vermeleri lazımdı zaten vs. diyordum. RDR2 oynadım ve diyorum ki. GoW RDR2'nin tırnağı bile olamaz. 2018 GOTY ödülünü RDR2'ye nasıl vermediler bende şaşırıyorum. Çünkü RDR2 oynadıktan sonra asla keyif vermiyor. Hemen çıkıp RDR2 oynamak istiyor insan.

Selam i7 7700K,GTX 1070 8 GB VRAM 32 GB RAM hangi ayarlarlarda oynamalıyım?

Deneyim etmen gerek hocam. Ben de çok iyi sanıyordum 1080p ultrada oynarken. Dünyam değişti. Bana göre 1080pde de iyi gözüküyor ama grafiği beğenmeyen arkadaşa ithafen yazdım.

Herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum İncelemeyi beğendiğinize sevindim.
Herkesi etiketleyemediğim için kusura bakmayın.

Katılmadığım noktalar oldu, mesela görev dizaynı konusu. Görev hikayesi olarak sürekli farklı şeyler görüyor, okuyor olabilirsin ancak farklı bir şey neredeyse hiçbir zaman yapmıyorsun mesela. Hep yaptığın şey sana bir şey anlatana kadar önünde giden bir NPC'yi takip etmek ve takibin sonunda da adam vurmak, genelde oyun bu çizgisinden sapmıyor.

Gerçekten görev dizaynını çeşitlendirebilecek tüm içerikler oyunun challenge kısmına saklanmış resmen. Mesela koy abi bir at yarışı görevi, hem silah alıp ateş etmek dışında bir şey yapmış olursun hem de oyunun gerçekçiliğini pek kırmamış olursun.

Peki bu söylediğim ölümcül bir sorun mu? Aslında değil, ancak yine de görev dizaynı konusuna 9.5 puan vermenizin önüne geçmesi gerekiyordu diye düşünüyorum, 9.5 çok uçuk bir puanlama.

Çünkü oynanışı çok daha kuvvetli, ondan muhtemelen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…