İnceleme Bir Başyapıt: Red Dead Redemption 2

Yeni bilgisayarım ile yakında RDR2'ye başlayacağım.

the lord of the rings gollum gibi bir şahaser vsrken rdr2 neymiş

Bugün bile bir oyuncu tarafından inceleme yazılan bir oyun olması, bu eserin çok değerli olması için başlıbaşına yeterli.
Maalesef PS4 sahibi iken acele edip ayrı olarak satılan Online modunu satın alıp 250 saat kadar oynamıştım. Ardından PS5'e geçtiğimde yeni PSN Plus'a bir süre eklenmişti ana oyun, deneyimledim, ama bana vay be dedirtememişti neredeyse oyunun tüm mekaniğini tüm haritayı ezberlediğimden bu deneyimi maalesef yaşayamadım. Şimdi 2 yıllık nadastayım. Ana oyunu geçtiğimiz indirim kampanyasında satın aldım ve bekliyorum. Önümüzdeki aralıkta havalar iyice soğuyunca evde gerekli atmosferi yaratıp hikayeye baştan başlayacağım. Ve güzel bir kitap okur gibi sindire sindire oynayacağım. Hemde bağrıma taş basıp, 30 FPS artık gözlerimi tırmalasa bile.

Gow daha iyi diyebilmek için oyunu oynamamak gerekir,oyun kendini tekrarlıyor ve sürekli bulmaca çözme işi de berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…