İnceleme Bir Başyapıt: Red Dead Redemption 2

Arkadaşımdan tekrar PS'yi ödünç isteyeceğim. Olmazsa Sony binasının önünde ragnörok u PC'ye getirin diye eylem yaparım artık

Hocam cidden çok iyiydi. Keşke GOTY'i de alsaydı. Şahsen Elden Ring'den çok daha iyi bir oyundu.

GoW daha iyi diyebilmek için oyunu oynamamak gerekir, oyun kendini tekrarlıyor ve sürekli bulmaca çözme işi de berbat.

40 saat oyunu %100 bitirdim ve yeniden başlayacağım bulmacalar gayet güzel bence.

Konsol tarafında 2020 sonrasında çıkan oyunlara göre çöptür kendisi aynı zamanda. 55 milyon satan bir oyuna yeni nesil konsollara özel bırakın çözünürlük ve grafik yükseltmesini oyunu 60FPS bile yapmadılar. Güncelleme bekleyenlerin umudu 26 Ekim'de 5.yıla özel gelmesi...

Grafikleri beni tatmin etmemişti ama insanlar seviyor demek ki.

Oyunu 720p düşükde ve çözünürlük ölçeklemeyide %60 gibi birşeyde oynamıştım ve oynuyorumda ve hala beni fazla rahatsız etmiyor hala çok iyi oyun.

40 saat oyunu %100 bitirdim ve yeniden başlayacağım bulmacalar gayet güzel bence.

Hocam yanlış anlamayın ama 40 saatte %100 imkansız zor anlamında söylemiyorum direk imkansız belki sadece ana hikaye 40 saatte biter oda aşırı hızlı oynayarak.

Oyunda benim sevmediğim tek olay TAA. 1080P'de oynayınca hem bulanıklık görüntü veriyor hemde keskinleştirme yüzünden karakterlerin kenarlarında binlerce nokta (fareyi sağ sola çevirince) oluşuyor.

Hocam yanlış anlamayın ama 40 saatte %100 imkansız zor anlamında söylemiyorum direk imkansız belki sadece ana hikaye 40 saatte biter oda aşırı hızlı oynayarak.
God of War'dan bahsediyor farkındasınız değil mi? God of War'ı 40 saat içinde %100'lemek mümkün, ben de 43 saatte %100'lemiştim. Oyunun tüm başarım ve içerikleri tekrar oynamanızı gerektirmeyecek şekilde dizayn edilmiş çünkü, tek bir oynanışta tüm her şeyi alabilmen mümkün.

Grafikler tatmin etmedi, 2k için 4k için diyenler ne yaşıyor güncel oyunlardan daha iyi grafiklere sahip Rdr2.

GoW'u 40 saat %100 demişim cevap verdiğim adama RDR2'yi hala oynuyorum 20 saatte %30'u bitti onun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…