Bir bilgisayarda anakartın önemi nedir?

Hangi anakartı önerirsiniz?(fiyatları göz önüne alarak değerlendirme yapınız lütfen)

• Asus z-97 Deluxe(1.100TL)

Oy: 3 27,3%
  • Asus z-97 Pro Gamer(600TL)

Oy: 5 45,5%
  • Gigabyte gaming g7(700TL)

Oy: 2 18,2%
  • Asus z-97 -A(550 TL)

Oy: 1 9,1%
  • Gigabyte Gaming gt(900TL)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    11

AAlperenB

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, anakartların farkını kalitesini sormak istiyorum bugün sizlere. piyasada değişik fiyatlarda 100-3000 kadar anakartlar mevcut. bu anakartların birbirinden bu kadar cok ayıran özellik nedir? üç anakart üzerinden örnek vermek istiyorum. Asus z-97 deluxe(1.100 TL) ve asus z-97 pro gamer(600 TL) ve gigabyte gaming g7 (700 TL). Bu anakartları birbirinden farklı kılan nedir? grafik tasarım da yapıcam yeni toplayacağım bilgisayarda bu anakartlardan hangisini önerirsiniz? gerçekten toplanacak bir bilgisayarda anakarta bu kadar para verilmeli mi?

Yeni teknolojiler barındırması, RAM frekansını yüksek desteklemesi, içindeki x16 port sayısı, ses kartı, dayanıklılığı, üstünde bilgisayarın açılmama nedeninin kodla gösterilmesi(ismini bilmiyorum) olsun bunlar ayırt eden özellikler eğer atladığım varsa arkadaşlar söylerler.(Bunları bütün anakartlar için yazdım)

Hmm baska neler vardır acaba? Ve yukarda adı gecen anakartlardan hangisini önerirsiniz nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim

Eğer o fiyat aralığı anakart bakıyorsanız bütçeniz DDR4 sistem toplamaya elverişlidir bence bu yüden DDR4 sistem toplamalsınız.

önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…