NickWick Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Başlıkta yazdığı gibi bir şey denemek istiyorum. Bunun için herhangi bir program vs. var mıdır?
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 10 Ağustos 2023 #2 NickWick dedi: Başlıkta yazdığı gibi bir şey denemek istiyorum. Bunun için herhangi bir program vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun klasörünü açın ve çalıştırma exe'sini iki kere açın. Artı 0 Eksi
NickWick dedi: Başlıkta yazdığı gibi bir şey denemek istiyorum. Bunun için herhangi bir program vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun klasörünü açın ve çalıştırma exe'sini iki kere açın.
Frukocooline Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Sandboxie var hocam Growtopia oynarken işime yaradı 12 hesaptan dice Game girmiştim. 682652 dedi: Oyunun klasörünü açın ve çalıştırma Exe'sini iki kere açın. Genişletmek için tıkla... Oda çözüm ama bazi uygulamalar veya oyunlar buna izin vermez. Artı 0 Eksi
Sandboxie var hocam Growtopia oynarken işime yaradı 12 hesaptan dice Game girmiştim. 682652 dedi: Oyunun klasörünü açın ve çalıştırma Exe'sini iki kere açın. Genişletmek için tıkla... Oda çözüm ama bazi uygulamalar veya oyunlar buna izin vermez.