Bir bilgisayarın daha önce kaç defa çalıştırıldığını öğrenme

furkn1711

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 0 laptop aldım fakat bilgisayar daha önce birkaç defa kullanılmış. Aldığımdan beri 3-4 saat kullandım ve güncellemelerdeki yeniden başlatma sayısıyla beraber toplamda 6-8 defa çalıştırdım. Fakat resimdeki testten de gördüğünüz gibi bilgisayar 8 saat kullanılmış ve 32 defa başlatılmış. Bu normal mi 2. el cihaz mı göndermişler iade mi etmeliyim? Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-28 003239.png
    97,3 KB · Görüntüleme: 82
Sıfır laptop adı altında satıldıysa kesinlikle iade edin. Aldığınız satıcı bireysel mi yoksa bir şirket mi?

Ürün iade edilmiş olabilir. Bu durumla karşılaşmanız gayet normal.

O program doğru sonucu vermiyor ki.
3 yıldır kullandığım laptop sonucu bu. Format sonrası bilgiler karışıyor. Sizde Uyku'yu bile açma kapama saymış olabilir. Fiziksel olarak kullanılma izi var mıydı? Kutusunu ilk siz mi açtınız?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-28 110148.png
    304,6 KB · Görüntüleme: 32
Bilgisayarı ilk alırken ilk açan siz olduğunuzdan şüpheniz yoksa sorun olduğunuzu sanmıyorum.

Bilgisayarı ilk alırken ilk açan siz olduğunuzdan şüpheniz yoksa sorun olduğunuzu sanmıyorum.
İlk açan ben olamam çünkü teknorya şirketi tarafından ram yükseltilmesi yapılmış şekilde aldım. Benin haricimde 3-4 saat kullanılmasının test amaçlı olabileceğini düşündüm çünkü cihazda hiçbir sorun göremedim internettekilerle karşılaştırdım sonuçlar aynı. Bir de time spy ve cinebench testleri yapıcam sorun çıkmazsa iade etmeyi düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Keşke o şekilde almasaydınız. 0 almak her zaman iyidir akılda soru işareti bırakmaz. O zaman onların test amaçlı işlemlerinden doğan sonuçlardır diye düşünüyorum. Arayıp sorabilirsiniz ne gibi işlemler yapıyorsunuz vs. diye uyuşursa emin olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…