Bir çırak maaşı ne kadar?

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Şu an bir esnaf da çalışsam çırak olarak bilgisayarcı, elektrikçi, berber, kuaför ne kadar maaş verirler?

Aşırı az alırsın. Asgeri ücretten bile az. Öğrenirsen ileride belki daha fazla kazanırsın ama çırak olarak az gelirin olur belki kalfa da asgeri ücret verirler.

O işlere hiç bulaşma derim ben garsonluk yaptım doğal gazda çalıştım hiç öyle para vermiyorlar işi öğrensen bile fabrikada kuruşuna kadar veriyorlar saatin de belli.

Tabii çalıştın kişiye göre de değişir lojistik de de çalıştım asgari ücret 8500 iken 5000 alıyordum.
Telefona filan da hiç karışmazdı.

A

Aşırı az alırsın. Asgeri ücretten bile az. Öğrenirsen ileride belki daha fazla kazanırsın ama çırak olarak az gelirin olur belki kalfa da asgeri ücret verirler.

Az derken ne kadar az ama cok eziyet cekmeyecek isem 15000 lira ile 10000 lira arasına razıyım.

Az derken ne kadar az ama cok eziyet cekmeyecek isem 15000 lira ile 10000 lira arasına razıyım.

Şu an nedir bilmiyorum, ben liseye giderken haftalık sadaka verirlerdi. :D ama yine de günümüz çırak mantığı stajyer, 18 yaşından da küçüksen en iyi ihtimal ya yarısı ya da 10 bin civarı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı