Bir daha yazmayan kız ret mi etti?

Arkadaşının exiyle asla olmaz dostum ve kimse tarafından hoş karşılanmaz ama arkadaşınla yakınlık derecen nasıl.

Hocam 9. sinifiz okul basladigindan beri eximin arkadasinin sevgilisiydi yani sadece okulda takiliyoruz.

Yani şahsen yapmazdım öyle bir şey ama sakınca yok gibi fazla ya sonuçta yeni ve çok konuşmak istiyosun kızla anladığım kadarıyla git yaz

Yani şahsen yapmazdım öyle bir şey ama sakınca yok gibi fazla ya sonuçta yeni ve çok konuşmak istiyosun kızla anladığım kadarıyla git yaz.

Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var.

Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var.

Hayır hiç öyle olmaz ne yazmak istersen yaz ama cevap vermezse veya kısa cevaplar verirse salmaktan başka çaren yok

Yazdıktan sonra yine gel buraya

Hayır hiç öyle olmaz ne yazmak istersen yaz ama cevap vermezse veya kısa cevaplar verirse salmaktan başka çaren yok.

Yazdıktan sonra yine gel buraya.

Hocam kiz eski sevgilimin arkadasi cikti bunu ona yapamam ben seni arkadas goruyorum sadece dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…