Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 441 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #11 kiniqiss dedi: Arkadaşının exiyle asla olmaz dostum ve kimse tarafından hoş karşılanmaz ama arkadaşınla yakınlık derecen nasıl. Genişletmek için tıkla... Hocam 9. sinifiz okul basladigindan beri eximin arkadasinin sevgilisiydi yani sadece okulda takiliyoruz.
kiniqiss dedi: Arkadaşının exiyle asla olmaz dostum ve kimse tarafından hoş karşılanmaz ama arkadaşınla yakınlık derecen nasıl. Genişletmek için tıkla... Hocam 9. sinifiz okul basladigindan beri eximin arkadasinin sevgilisiydi yani sadece okulda takiliyoruz.
K kiniqiss Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 91 9 Şubat 2025 #12 Yani şahsen yapmazdım öyle bir şey ama sakınca yok gibi fazla ya sonuçta yeni ve çok konuşmak istiyosun kızla anladığım kadarıyla git yaz
Yani şahsen yapmazdım öyle bir şey ama sakınca yok gibi fazla ya sonuçta yeni ve çok konuşmak istiyosun kızla anladığım kadarıyla git yaz
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 441 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #13 kiniqiss dedi: Yani şahsen yapmazdım öyle bir şey ama sakınca yok gibi fazla ya sonuçta yeni ve çok konuşmak istiyosun kızla anladığım kadarıyla git yaz. Genişletmek için tıkla... Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var.
kiniqiss dedi: Yani şahsen yapmazdım öyle bir şey ama sakınca yok gibi fazla ya sonuçta yeni ve çok konuşmak istiyosun kızla anladığım kadarıyla git yaz. Genişletmek için tıkla... Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var.
K kiniqiss Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 91 9 Şubat 2025 #14 Zwonfelf dedi: Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç öyle olmaz ne yazmak istersen yaz ama cevap vermezse veya kısa cevaplar verirse salmaktan başka çaren yok Zwonfelf dedi: Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra yine gel buraya
Zwonfelf dedi: Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var. Genişletmek için tıkla... Hayır hiç öyle olmaz ne yazmak istersen yaz ama cevap vermezse veya kısa cevaplar verirse salmaktan başka çaren yok Zwonfelf dedi: Ya hocam acaba kiz bana cevap vermedigi icin bir daha yazarsam rahatsiz etmek gibi mi olur? Aklimda o var. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra yine gel buraya
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 441 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #15 kiniqiss dedi: Hayır hiç öyle olmaz ne yazmak istersen yaz ama cevap vermezse veya kısa cevaplar verirse salmaktan başka çaren yok. Yazdıktan sonra yine gel buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam kiz eski sevgilimin arkadasi cikti bunu ona yapamam ben seni arkadas goruyorum sadece dedi.
kiniqiss dedi: Hayır hiç öyle olmaz ne yazmak istersen yaz ama cevap vermezse veya kısa cevaplar verirse salmaktan başka çaren yok. Yazdıktan sonra yine gel buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam kiz eski sevgilimin arkadasi cikti bunu ona yapamam ben seni arkadas goruyorum sadece dedi.
K kiniqiss Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 91 24 Şubat 2025 #16 Zwonfelf dedi: Hocam kiz eski sevgilimin arkadasi cikti bunu ona yapamam ben seni arkadas goruyorum sadece dedi. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok dostum moralin nasıl şu an çok kötü hissediyor musun?
Zwonfelf dedi: Hocam kiz eski sevgilimin arkadasi cikti bunu ona yapamam ben seni arkadas goruyorum sadece dedi. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok dostum moralin nasıl şu an çok kötü hissediyor musun?
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 441 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #17 kiniqiss dedi: Yapacak bir şey yok dostum moralin nasıl şu an çok kötü hissediyor musun? Genişletmek için tıkla... Kotu hissetmiyorum ama kizi unutamiyorum
kiniqiss dedi: Yapacak bir şey yok dostum moralin nasıl şu an çok kötü hissediyor musun? Genişletmek için tıkla... Kotu hissetmiyorum ama kizi unutamiyorum
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 26 Şubat 2025 #18 @Zwonfelf 4 milyar kadın var neden unutmuyorsun?