Bir daha yazmayan kız ret mi etti?

Zwonfelf

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bir kiza yazdim selam ne haber diye biraz konustuk 4 gun once oldu bu olaylar sonra dedim aksam konusalimmi oda dedi dayimgile gideceğiz sonra konusalim bir daha yazmadi sizce retmi yedim? Ayni okuldayiz ben basket oynarken arkadaslari ile gelip bana bakiyor.

Merhaba ben bir kiza yazdim selam ne haber diye biraz konustuk 4 gun once oldu bu olaylar sonra dedim aksam konusalimmi oda dedi dayimgile gideceğiz sonra konusalim bir daha yazmadi sizce retmi yedim? Ayni okuldayiz ben basket oynarken arkadaslari ile gelip bana bakiyor.

Ret yediğin belli değil bence yemedin kız seni izliyor anladığım kadarıyla bence yanına gidip konuşmanı bekliyor ya yanına git geldiği zaman ama yapamam dersen tekrar yaz

Hocam sanmıyorum bence gereksiz yere öyle düşünmeyin benim dediğimi yapın mesela şimdi yaz. Beni izliyosun arkadaşlarınla falan diye konu aç devamı gelirse gelir gelmezse gelmez dostum sıkıntı etme.

Hocam bu kiz ex ine takintili galiba surekli exine gore muzik paylasiyor o yüzden dusunuyorum 2. planda oldugumu.

Şimdi anladım hocam kusuruma bakma. Yani bırakıp nextlemen lazım öyle kızdan hayır gelmez sen ne düşünüyorsun peki?

Ya hocam bu kizdan hoslaniyorum ancak kendimede yediremiyorum 2. planda olmayi bu yuzden buyuk ihtimal ben yazmam ama kiz yazarsa bilmiyorum bir yandanda arkadasimin exi ile Next olur mu diyorum?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı