Üşütmüş olabilirsiniz. Yakın zamanda ayaklarınız rüzgara falan maruz kaldı mı? Özellikle ayaklarınızı üşüttüyseniz idrar yolları rahatsızlanabiliyor. Hatta ve hatta idrar yolları üşütüldüğünde 5 dk bir tuvalete gitme ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Eğer üşüttüyseniz ayaklarınızı sıcak tutun. Birkaç güne geçer.
Üşütmüş olabilirsiniz. Yakın zamanda ayaklarınız rüzgara falan maruz kaldı mı? Özellikle ayaklarınızı üşüttüyseniz idrar yolları rahatsızlanabiliyor. Hatta ve hatta idrar yolları üşütüldüğünde 5 dk bir tuvalete gitme ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Eğer üşüttüyseniz ayaklarınızı sıcak tutun. Birkaç güne geçer.
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir @Silinen üye'nin dediği gibi. Doktor zaten her ihtimali değerlendirir. Ona göre sorunun çözülür. Kafana takmamaya çalış.
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir @Silinen üye'nin dediği gibi. Doktor zaten her ihtimali değerlendirir. Ona göre sorunun çözülür. Kafana takmamaya çalış.
İdrar yolu enfeksiyonu da böyledir. Sürekli tuvalet ihtiyacı hissedersiniz ama tuvaletiniz gelmez, yapamazsınız. Kendinize dikkat edin. Yarın da aynı durum devam eder hiç azalma olmazsa bir hekime gidin.
İdrar yolu enfeksiyonu da böyledir. Sürekli tuvalet ihtiyacı hissedersiniz ama tuvaletiniz gelmez, yapamazsınız. Kendinize dikkat edin.
Yarın da aynı durum devam eder hiç azalma olmazsa bir hekime gidin.
Çok teşekkür ederim. Bu gün sabah düzeldi. Dediğin gibi tuzlu ayran içtim ve 15dk kadar sonra bir muz yedim sabah düzeldi. İnşallah bir daha yaşamam bu sorunu.
Dediğim gibi tansiyonunuz düşmüş, heralde güneşte kaldınız ve suyu az tükettiğiniz için oldu. Eğer tekrarlarsa yakın zamanda dediğim tahlilleri yapmak için dahiliyeye gidin. Geçmiş olsun. Konuyu kilitliyorum.