Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tii

Kilopat
Makaleler
3
Bugün bir ebeveynimin (X diye hitap edeceğim hangisi olduğunu söylemeye yüzüm varmıyor.) Instagram hesabına girdiğimde biriyle yazıştığını gördüm. Köyünden biriyle aşklı meşkli, tabiri caiz ise birbirlerine cinsel yerlerinin fotoğraflarını attığını gördüm. X kişisi şu an 20 gündür köyde ve dün beni arayıp 10 gün daha kalacağını belirtti, kafayı yemek üzereyim travma gibi diğer ebeveynimin yüzüne her baktığımda içimde bir üzgünlük, yanlış yapmışlık hissediyorum. Bir yanım söyle diyor, diğeri akışına bırak diyor. X kişisi ilk gidişte 10 gün kalıp geleceğini, 10 günün sonunda bir 10 gün daha istediğini bu 10 günün sonunda da (dün) bir 10 gün daha kalacağını belirtti. Şahsen bizi artık terk ettiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Cevaplarınıza ihtiyacım var, hangi karara dönüp baksam diğeri bana da bak diyor.

Bence diğer ebeveyninin bunu bilmeye hakkı var.

BENCE sen söyleme X kişisinin o konuşmaları ile ilgili fotoğrafı açık iken telefonu kapat konuyu bilmeyen kişi açtığı zaman hem kendisi öğrenir senin başın yanmaz.

BENCE sen söyleme X kişisinin o konuşmaları ile ilgili fotoğrafı açık iken telefonu kapat konuyu bilmeyen kişi açtığı zaman hem kendisi öğrenir senin başın yanmaz.
Bana neden söylemedin tartışması çıkabilir, üzgün bir insan iken suçlu olmak istemiyorum.

Zaten onun şu anda yaptığı şey normal değil.
Evet değil, şu an söylemeyerek aptallık yaptığımı düşünüyorum. Birinin suçunu örtmek hiç bir zaman çözüm değildir, 20 gündür oyalıyor zaten köyden 10 gün sonra geleceğim diye, bizi artık yavaş yavaş sildiğini düşünüyorum.

Polise vermeyi düşündünüz mü?

Bence söyleyin hocam. X kişisinden hayır gelmez artık. Umarım bu durumu diğer aile üyeniz ile aşabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…