Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem .
Eksik büyümek? Büyüdükçe sen ve kardeşin kendinizi toparlayacak kadar bilinçli olabilirsiniz. Kolay bir şey değil, özellikle babanızın da desteğe ihtiyacı olabilir. Bir süre psikolojik yorgunluk olacak, uzun vadeli bir hayatın kopuşu ve alışkanlıkların değişmesi gibi, ancak hastalıklı bir durumda yaşamaktansa iyileşmenin en kolay olduğu yolu seçmek daha iyidir.

Birisi değinmez diye umuyordum... Konunun bu kısmı boşanma sırasında kullanılabilir bir kanıt teşkil edebilir, mahkeme kararı ile bu bilgiler ortaya konur; ancak dünyanın en tehlikeli şeyi insanların içine düşen şüphedir, yer bitirir.

Ben olsam gördüğüm anda Y'ye söylerdim ve X'in haberi yokken boşanma hazırlıkları başlardı.

Eve geldiğinde oda gelirse önüne koyar ve babasıyla parka giderler çok büyük alfalık olurdu.

Şu an kimseye şantaj yapacak kadar alçalmadım.
Babama derken başkasıyla yaşıyorsunuz yaşadığınız kişi diğer eşini mi aldatıyor? Yoksa annen babanı aldatıyor da babana söyleme kararı mı aldın? (konuyu %100 tam okumadım)
Babam ile kalıyorum, annem 1 aydır köyüne gitti ve terk ettiğini düşünüyorum. Ve annem babamı aldatıyor.

Evet ama ne bileyim kötü bir durum ve daha da kötü yaptıysam özür dilerim.

Sadece bir düşünceydi şahsen benim başıma gelse ben düşünürdüm bunu.

Hocam tavrınızı belli edin. Boşverin onun size ne yaptığından. Terk etmiş seni. Burada evcilik meselesi yok. Köyden biriyle aşk yaşıyor belli işte. Daha ne bekliyorsunuz?
Madem babama söyleme kararı aldım, aldatan kişi annem .
Hocam o zaman iş daha kötü. Zaten belli oluyordu da... Yaşınız kaç? Babanız size bakamayabilir. Ben olsam affetmem. Ne hali varsa görsün. O aldatıyorsa, bütün olasılıkları göze almış demektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…