Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 13.761
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence söyleyin babanıza, nasılsa anneniz için başkası var artık geçim sıkıntısı olmaz. Ayrılıkta önemli olan sen ve kardeşin olacak.
Tabi bu babanızın huyuna göre. Babanız sinirlenip zarar verecekse annenize durumu söyleyin ve ayrılmasını isteyin, bence.

Son düzenleme:
Beni yapan insanı biliyorum şükür. Şu an hem resmi hem biyolojik babam aynı kişi.

Hocam, kardeşiniz peki ondan emin misiniz sonuçta sizden küçük genetik özellikleri saç, göz rengi çene yapısı falan da babaya benziyor mu?

Aldatan kişiye mesajları gördüğünü söyleyebilirsin.Düşük ihtimal ama belki bir nebze utanıp yaptığı işe son verir.Eğer aldatılan kişiye söylerseniz 'boşanma durumunda' aldatan kişi size baskı yapabilir "senin yüzünden böyle oldu diye".Ama bence sessiz kalmayın.

Hocam, kardeşiniz peki ondan emin misiniz sonuçta sizden küçük genetik özellikleri saç, göz rengi çene yapısı falan X ya da babaya benziyor mu?
Kardeşimin kimden olması umrumda değil, yanımda büyüyen çocuk başkasındandır/değildir ilgilendirmez beni. Ben onu kardeşim diye sevdim, yanımda büyüdü. Ayrım yapacak değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı