Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O fotoğrafları ben olsam 5-6 yere yedeklerdim kaybolmamasına özen gösterirdim.
Mümkün olduğunca sanal ortamda ve bulut sistemlerinde olmamasına özen göstererek yedekledim. Elimde depolama birimi olarak CD + USB bellekte var. Bunun yanı sıra bilgisayarımda şifreli gizli bir RAR'da duruyor.

Senin yerinde olsam beklemeden tüm bildiğim detayları aktarırdım. Bilemezsin belki babanın ilk işi sabah avukat tutmak olacak. Taksit taksit olmaz. Mantıklı davran, kafanı kullan.
Tavsiye değildir.
Ben kaçtım şans sizinle olsun.

Attığım mesajları silmedim. Hala bende.

Attığım mesajları silmedim. Hala bende.

Hocam babanıza söylemek isterseniz hemen söylemeyin. Önce bir konu daha var ama sakin olman lazım gibisinden bir cümle kur bence.

En mantıklı olan da bu.

Mümkün olduğunca sanal ortamda ve bulut sistemlerinde olmamasına özen göstererek yedekledim. Elimde depolama birimi olarak CD + USB bellekte var. Bunun yanı sıra bilgisayarımda şifreli gizli bir RAR'da duruyor.

Daha fazla ve özellikle şifreli saklayabileceğin yerlere saklamanı tavsiye ederim. Sizden başkası o fotoğtafları ele geçirirse olacakları da hesaba katın.

Hocam PC-Telefon bütün şifreleri değiştirin(kilit ekranı). Babanıza bize söylemeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…