Mümkün olduğunca sanal ortamda ve bulut sistemlerinde olmamasına özen göstererek yedekledim. Elimde depolama birimi olarak CD + USB bellekte var. Bunun yanı sıra bilgisayarımda şifreli gizli bir RAR'da duruyor.
Senin yerinde olsam beklemeden tüm bildiğim detayları aktarırdım. Bilemezsin belki babanın ilk işi sabah avukat tutmak olacak. Taksit taksit olmaz. Mantıklı davran, kafanı kullan.
Tavsiye değildir.
Ben kaçtım şans sizinle olsun.
Lan! dikkat anlamında söylenmiştir! psikoloji diyorsun da daha kaç kişi açıklama yapacak babana söyle işte, benim attığım konuyu da söyle o anlık sinirle silmesin mesajları. Mesajların orijinali alabiliyorsan A4 kağıdına bastır.
Senin yerinde olsam beklemeden tüm bildiğim detayları aktarırdım. Bilemezsin belki babanın ilk işi sabah avukat tutmak olacak. Taksit taksit olmaz. Mantıklı davran, kafanı kullan.
Tavsiye değildir.
Ben kaçtım şans sizinle olsun.
Mümkün olduğunca sanal ortamda ve bulut sistemlerinde olmamasına özen göstererek yedekledim. Elimde depolama birimi olarak CD + USB bellekte var. Bunun yanı sıra bilgisayarımda şifreli gizli bir RAR'da duruyor.
Daha fazla ve özellikle şifreli saklayabileceğin yerlere saklamanı tavsiye ederim. Sizden başkası o fotoğtafları ele geçirirse olacakları da hesaba katın.