Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 13.740
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun hepsini okuyamadım. Ancak naçizane bir tavsiyem olacak. Bu tarz durumlarda bu platformda yazılanlara göre hareket etmemelisin. Mümkünse çevrendeki aile büyüklerinden vs. yardım almanı öneririm. Sen doğru olanı yapmışsın durumu anlatarak. Kolaylıklar dilerim.

Şu an kimseye şantaj yapacak kadar alçalmadım.

Babam ile kalıyorum, annem 1 aydır köyüne gitti ve terk ettiğini düşünüyorum. Ve annem babamı aldatıyor.

Bence gidin söyleyin adamın bunu bilmeye hakkı var boşansınlar.

Daha fazla ve özellikle şifreli saklayabileceğin yerlere saklamanı tavsiye ederim. Sizden başkası o fotoğtafları ele geçirirse olacakları da hesaba katın.
Şahsi odama girip çantamı karıştırıp üstüne şifremi bulabilecek biri var ise kesinlikle üstüne 2. davayı haneyi tecavüzden ben açardım sanırım.

Hocam babanız ne durumda şuan?
Boş boş önüne bakıyordu en son, ben kardeşimle anneannemlere geldim şu an yanlız kalmaya ihtiyacı var bence.

Şahsi odama girip çantamı karıştırıp üstüne şifremi bulabilecek biri var ise kesinlikle üstüne 2. davayı haneyi tecavüzden ben açardım sanırım.

İnsanların köşeye sıkışınca yapacaklarını hayal bile edemezsin.

Boş boş önüne bakıyordu en son, ben kardeşimle anneannemlere geldim şu an yanlız kalmaya ihtiyacı var bence.
Hocam babanızın içine çok oturmuş. Cidden çok üzülmüş. Yalnızlıktan ziyade yanında olmanız bence daha iyi.

Köyden bir anda yanıma gelemez, değil mi...
Eminim ki bunu bildiğimden haberi bile yoktur o kadının.
Kendi yaptığı ayıbı size zarar vererek örtemez.

Hocam babanızın içine çok oturmuş. Cidden çok üzülmüş. Yalnızlıktan ziyade yanında olmanız bence daha iyi.

Kendi yaptığı ayıbı size zarar vererek örtemez.
Düşünmeye ihtiyacı var, 20 yıldır yanında olan kadına sonuçta benden çok güveniyor. Sanırım bu olaydan sonra insanlara olan güvenimi yitirdim.

Evden eşyalarımı alacağım diye gelebilir sizin bu fotoğraf veya yazışmaları yedeklediğinizi biliyor mu?
Çantam yanımda, yani; Telefon, bilgisayar, USB, CD hepsi yanımda.

Eğer babanız olayı sizden duyduğunu söylerse gelebilir.
Gelsin, konuşacak yüzü nereden buluyorsa gelebilir konuşalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı