Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 13.773
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senden senin yerine utanıyorum, kendimi tutayım diyorum fakat umarım aynısı sizin başınıza da gelir de böyle şeyler duyarsınız. Ben burada 3 günlük içimde tuttuğum şey için bıktım artık bir yerde içimi boşaltayım diyorum, gelmiş köylü şeyi güzeldir atsana diyorsun, yazık, çok yazık.

Diğer ebeveyn ile konuş ilk başta. Sonrasında diğer ebeveyn ile konuşun.

Ne halt çıksa bu köylerden çıkıyor, komple eğitim vereceksin akıllanmayanları hadım edeceksin. Müge Anlı çıktı zaten köylü milletin efendisidir cümlesi tamamen çürüdü tarihe karıştı.

Senden senin yerine utanıyorum, kendimi tutayım diyorum fakat umarım aynısı sizin başınıza da gelir de böyle şeyler duyarsınız. Ben burada 3 günlük içimde tuttuğum şey için bıktım artık bir yerde içimi boşaltayım diyorum, gelmiş köylü şeyi güzeldir atsana diyorsun, yazık, çok yazık.

Bahsettiğiniz fotoğrafları kaydettiniz mi?

Hocam aldatıyorsa hayır gelmez o X kişisinden. Daha nereye kadar saklayacaksınız? Söyleyin gitsin. O sizi terk etmiş zaten. Bari Y kişisine olup biteni söyleyin.

Ben söylemem diyorsanız, onun kendi bulmasını sağlayın.
Örneğin Y kişisinin telefonunda o yazışmalar açıkken bırakın bir yere telefonu. O da alınca görsün olan biteni. Hatta söylemeniz bence daha mantıklı. Hayır gelmez X kişisinden.

En iyisi Y kişisine de söyleyip düzgün bir plan yapmak. X kişisi eğer gelirse bu plandan haberi olmamalı ama. Belli de etmeyin. Gelmez ama gelirse diyelim.

Bu kadar boş mesaj yazdım. Kusura bakmayın. Ben olsam ama gördüğüm an ağzının ortasına bir çakarım o X kişisinin. Her şey belli olur. Ya da fake hesap açıp onunla konuşup bütün bilgileri de alabilirsin.

Bugün bir ebeveynimin (X diye hitap edeceğim hangisi olduğunu söylemeye yüzüm varmıyor.) Instagram hesabına girdiğimde biriyle yazıştığını gördüm. Köyünden biriyle aşklı meşkli, tabiri caiz ise birbirlerine cinsel yerlerinin fotoğraflarını attığını gördüm. X kişisi şu an 20 gündür köyde ve dün beni arayıp 10 gün daha kalacağını belirtti, kafayı yemek üzereyim travma gibi diğer ebeveynimin yüzüne her baktığımda içimde bir üzgünlük, yanlış yapmışlık hissediyorum. Bir yanım söyle diyor, diğeri akışına bırak diyor. X kişisi ilk gidişte 10 gün kalıp geleceğini, 10 günün sonunda bir 10 gün daha istediğini bu 10 günün sonunda da (dün) bir 10 gün daha kalacağını belirtti. Şahsen bizi artık terk ettiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Cevaplarınıza ihtiyacım var, hangi karara dönüp baksam diğeri bana da bak diyor.
X kişisin cinsiyetini verirsen daha yararlı cevaplar verebiliriz

Senden senin yerine utanıyorum, kendimi tutayım diyorum fakat umarım aynısı sizin başınıza da gelir de böyle şeyler duyarsınız. Ben burada 3 günlük içimde tuttuğum şey için bıktım artık bir yerde içimi boşaltayım diyorum, gelmiş köylü şeyi güzeldir atsana diyorsun, yazık, çok yazık..
Hocam X deyince kromozomlara odaklanabilir miyim? Anladınız bence?.. Yani merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı